Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

98 találat a(z) "lakáshitel" cimkére.

Növekedésre számít az Erste a lakáshitel-kihelyezéseknél

2018. március. 27. 09:57
A pénzintézetek által a Magyarországon kihelyezett új lakáshiteleknél legalább 20 százalékos, az újonnan folyósított személyi kölcsönöknél több mint 25 százalékos növekedésre számít idén az Erste Bank, míg a pénzintézet hitelállománya ebben a két szegmensben ennél is dinamikusabban bővülhet.

Könnyebben jöhet az állami pénz a lakáshoz

2018. március. 23. 20:01
Könnyebbé vált a csok-os támogatás igénylése március 15-től. A konstrukció népszerűségét jelzi, hogy az indulás óta 11,2 milliárd forint értékben folyósított támogatást a K&H. Az igénylések több mint negyede Budapestről és Pest megyéből érkezett, a harmadik helyen Bács-Kiskun megye áll, a legkevesebb kérelmet pedig Nógrád megyeiek adták be.

MNB: egyre többen igényelnek fogyasztóbarát lakáshitelt

2018. március. 01. 16:02
A hosszabb kamatperiódusú, vagy futamidő végéig rögzített, fix kamatozású lakáskölcsönt igénylők bő 40 százaléka már minősített fogyasztóbarát lakáshitelt vett fel a januári adatok szerint - közölte a Magyar Nemzeti Bank csütörtökön.

Jellemzően ilyen kondíciók mellett veszik ma fel a lakáshiteleket Magyarországon

2018. május. 29. 16:01
Idén május végére várakozások szerint meghaladja a 100 milliárd forintot a bankok, takarékszövetkezetek által folyósított Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek állománya. Egy átlagos ügyfél bő 16 éves futamidőre közel 11 millió forint összegben vesz fel e – fix kamatú, piaci feltételűeknél döntően olcsóbb és fogyasztóbarát kiszolgálással járó – jelzáloghitelből.

A lakásárak tíz százalék feletti emelkedésével számol idén az MNB

2018. május. 11. 16:01
Tavaly nem csak a lakásárak emelkedtek átlagosan 13,8 százalékkal, hanem a kereslet is bővült, az adásvételek száma 2 százalékkal haladta meg a 2016-ban regisztráltat. A reáljövedelmek éves szinten 5 százalék feletti gyarapodása, a kedvező munkaerőpiaci folyamatok és a dinamikusan bővülő lakáshitelezés eredményeként idén további növekedésre lehet számítani.

Növekszik a fix törlesztésű lakáshitelek népszerűsége

2018. május. 08. 13:01
Egyre többen igénylik a több évig fix törlesztésű, azaz kiszámítható lakáshiteleket, az első negyedévben az új lakáshitelek 70 százaléka több mint 1 évig fix törlesztőrészletű lakáshitel volt; ezek összege meghaladta a 120 milliárd forintot.

Magyar devizahiteles ügyet vizsgál az Európai Bíróság

2018. május. 04. 08:59
Az Európai Bíróság ügyben eljáró főtanácsnoka szerint vizsgálhatja nemzeti bíróság a devizahiteleknél az árfolyamkockázatot a kölcsönt felvevőre terhelő, jogszabályban rögzített feltétel tisztességtelenségét, ha a szerződésben nem világosan és érthetően fogalmaztak.

Már állami kamattámogatással is van fogyasztóbarát lakáshitel

2018. június. 29. 10:28
Megjelentek az első állami kamattámogatással nyújtott Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek a banki kínálatban. E speciális, családi otthonteremtést támogató hiteltermékek egyszerre biztosítanak a nem minősített termékeknél kedvezőbb hiteldíjakat, illetve a hiteligényléstől a jelzálogjog törléséig ügyfélbarát ügyintézést.

Ősztől már csak az új előírások alapján vehetünk fel lakáshitelt

2018. június. 18. 16:01
A lakáshitelt felvevő ügyfelek biztonsága és a kiszámítható törlesztőrészletű, fix kamatozású lakáskölcsönök térnyerése érdekében idén októbertől módosulnak az adósságfék szabályok. A rövidebb kamatperiódusú lakáshitelek törlesztőrészlete gyakran változhat, ezért ezen ügyfeleknek kellő jövedelem-tartalékkal kell rendelkezniük, hogy a hitelek visszafizetése ne jelentsen problémát.

Bedőlt hiteles ingatlanokat árverez online a CIB Bank

2018. június. 14. 16:58
A korábbi évek aukcióit követően ismét online ingatlanárverést indít a CIB-csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. A kínálatban budapesti lakások, siófoki üzlethelyiség és keszthelyi telek is van.

összesen: 98 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10