Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

45 találat a(z) "gazdaság" cimkére.

Megállapodás nélküli Brexit esetén is vámmentes maradna a brit import jelentős része

2019. március. 13. 11:19
A brit kormány szerdai bejelentése szerint a brit importérték csaknem 90 százaléka akkor is vámmentes lesz, ha Nagy-Britannia megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból.

A várakozásokon felül nőtt a magyar gazdaság

2019. január. 18. 15:44
Nagyon jól teljesített a magyar gazdaság az elmúlt évben - mondta Regős Gábor, a Századvég közgazdásza péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

Magyarország gazdasági hangulatindexe a legmagasabb az unióban

2019. január. 10. 18:21
Regős Gábor, a Századvég közgazdásza szerint Magyarország gazdasági hangulatindexe a legmagasabb az unióban, az országban jelentősen nőt az emberek gazdasági optimizmusa.

Lassan csúcsközelben a gázolaj ára

2018. október. 29. 15:29
Szerdán bruttó három forinttal emeli a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn.

Mától többet kell fizetni az autópálya-matricáért

2018. október. 01. 12:29
Fontos dolgok változnak meg a hét első napján: drágul az autópálya-matrica, a HÉV-en változnak a jegyvásárlás szabályai, az OTP pedig kivezeti a papíralapú betétkönyveket.

Hatvanöt év után zárhatja be kanadai gyárát a legnagyobb amerikai autógyártó

2018. november. 26. 14:32
A General Motors (GM) azt tervezi, hogy bezárja Toronto közeli, oshawai gyárát és emiatt akár 2800 embernek is megszűnhet a munkája.

Az igazán jó vállalkozók ismerik a nemzetközi trendeket

2018. november. 26. 13:29
Zsabka Zsoltot, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatának elnökét nemes egyszerűséggel a kamara dinamizálásának élharcosaként emlegetik, hiszen fórumok sorát szervezi és folyamatosan tárgyal a fővárosi vállalkozókkal. Az elnök szerint azonban a BKIK-nak csak akkor van esélye meghatározó szerepet játszania a magyar gazdaságban, ha szorosan együttműködik a vidéki kamarákkal.

A foci-vb beizzította a brit gazdaságot, de a kereskedelmi kamarák aggódnak

2018. november. 09. 17:01
Két éve nem mért ütemre gyorsult a brit gazdaság növekedése az idei harmadik negyedévben. A fő hajtóerőt a meleg nyári időjárással és a labdarúgó-világbajnoksággal összefüggő fogyasztási többlet jelentette. Ennek ellenére az elemzői közösség változatlanul borúlátóan ítéli meg a további növekedési kilátásokat.

Elemzők szerint az autóipar fékezte a szeptemberi exportot

2018. november. 09. 14:32
A fogyasztás és a beruházások importgerjesztő hatása, valamint az autóipart hátráltató tényezőknek és a külső konjunktúrának az exportra gyakorolt befolyása magyarázta a szeptemberi külkereskedelmi adatokat az MTI-nek nyilatkozó elemzők szerint.

Fico: jön a három legjobb év Szlovákiában

2018. február. 06. 10:00
A szlovák gazdaság különösen jól teljesít majd az elkövetkező években, a bruttó hazai termék növekedése el fogja érni a 4 százalékot – jelentette ki Robert Fico miniszterelnök.

összesen: 45 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5