Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

67 találat a(z) "Facebook" cimkére.

Nem szereti a meztelen nős reklámokat a Facebook

2017. szeptember. 26. 15:30
Az FFS nevű cég augusztus közepén kezdte el szponzorált videóként futtatni a Facebookon női borotva hirdetését. A Facebook a meztelen nő látványára letiltotta a reklámot.

Továbbra is az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája

2017. szeptember. 26. 10:28
Immár az ötödik egymást követő évben idén is az Apple és a Google bizonyult a világ legértékesebb márkájának az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

A magyar fiatalok harmada közösségimédia-függő

2017. szeptember. 25. 11:58
A magyar fiatalok 30 százaléka közösségimédia-függő, naponta átlagosan 1,8 órát töltenek ezeken az internetes felületeken.

Rekordbírság a Facebooknak, mert engedély nélkül gyűjtött adatokat felhasználóiról

2017. szeptember. 12. 08:44
A spanyol adatvédelmi hatóság (AEPD) 1,2 millió euróra (367 millió forint) büntette a Facebook internetes közösségi oldalt a felhasználók adatainak engedély nélküli reklám célú felhasználása miatt.

A Facebook ezt is beveti, hogy több felhasználója legyen

2017. szeptember. 05. 12:30
Új funkcióval próbálkozik a Facebook, hogy jobban megismerjük ismerőseink ismerőseit, és esetleg kapcsolatba lépjünk velük.

Bill Gates akár unhatná is a gazdagságát, de nem unja

2017. október. 18. 12:29
Sorozatban 24. alkalommal lett az Egyesült Államok leggazdagabb vállalkozója Bill Gates. A Microsoft fejének 88,8 milliárd dollárra becsüli vagyonát a Forbes.

Ellenőrizhető-e a leendő munkatárs a közösségi oldalakon?

2017. október. 09. 17:02
Napjainkban általánosan elterjedt, hogy egy álláspályázatra jelentkezőket a leendő munkáltató a közösségi médiában is „leellenőrzi”. Ez az előzetes eljárás sok esetben megkönnyíti a jövőbeni munkatárs kiválasztását vagy éppen meggyorsítja a pályázó visszautasítását. Kérdéses azonban, hogy az álláspályázatra jelentkező előzetes, a közösségi médiában megjelenő profilját, bejegyzéseit, „lájkolásait” firtató munkáltatói ellenőrzés mennyiben tekinthető jogszerűnek –...

A magyar pályakezdőknek a Facebook jön be leginkább

2017. október. 09. 14:47
A Facebook a legnépszerűbb felület Magyarországon, ha a pályakezdők online álláskereséséről, munkakereséssel kapcsolatos élményeiről és tapasztalatairól van szó.

Munkahelyi adatkezelés: mire van joga a munkáltatónak?

2017. október. 03. 18:30
Tévedés, hogy a munkáltatók egy jelentkező személyes adatait pusztán azért kezelhetik, mert azok egy közösségi oldalon nyilvánosan hozzáférhetőek – állapítja meg véleményében az európai uniós tagállamok adatvédelmi biztosaiból és a tagállami adatvédelmi hatóságok képviselőiből álló 29-es Adatvédelmi Munkacsoport. A legújabb vélemény számos olyan tipikus munkahelyi adatkezelési esetet tárgyal, ahol a technológiai fejlődés fokozott adatvédelmi kockázatokat...

Új fejlesztéssel szűrné ki a bosszúpornót a Facebook

2017. november. 09. 08:45
Az úgynevezett bosszúpornó - vagyis, ha valaki egy régebbi házi szexvideóját felteszi a világhálóra, hogy elégtételt vegyen egykori partnerén - megakadályozását célzó új fejlesztést tesztel a Facebook.

összesen: 67 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7