Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

71 találat a(z) "csok" cimkére.

Felélénkítheti az ingatlanpiacot az új csok-konstrukció

2018. november. 21. 16:23
A családi otthonteremtési kedvezmény kormányzati bővítése viszont várhatóan nem drágítja tovább az ingatlanárakat - véli Balla Ákos, a Balla Ingatlan tulajdonos-ügyvezetője, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamar Ipari Tagozatának tagja.

Könnyebben jöhet az állami pénz a lakáshoz

2018. március. 23. 20:01
Könnyebbé vált a csok-os támogatás igénylése március 15-től. A konstrukció népszerűségét jelzi, hogy az indulás óta 11,2 milliárd forint értékben folyósított támogatást a K&H. Az igénylések több mint negyede Budapestről és Pest megyéből érkezett, a harmadik helyen Bács-Kiskun megye áll, a legkevesebb kérelmet pedig Nógrád megyeiek adták be.

Csok-változások március 15-től

2018. március. 15. 08:15
Március 15-től egyszerűbb és gyorsabb a családi otthonteremtési kedvezmény, a csok igénylése, és még több család számára elérhető lesz.

Van, ahol egy fél házra, másutt csak a foglalóra elég a csok

2018. május. 25. 16:58
Megyénként és városonként hatalmas a szórás, hol mire elég a családok otthonteremtési kedvezménye (csok). Van, ahol a csok az ingatlan vételárának akár 60 százalékát is fedezi, másutt ugyanez az összeg legfeljebb a foglalóra elég.

Egyre nehezebb kicsekkolni a mamahotelből

2018. június. 11. 09:58
A lakásárak utóbbi években tapasztalt rendkívül dinamikus emelkedése eredményeként a magyarok 63 százaléka érzi úgy, hogy a lakóhelyén túlárazottak az ingatlanok. Szinte sosem voltak ilyen magasan az ingatlanárak Magyarországon, ezért egyre nehezebb saját lakáshoz jutni, főleg a fiatalok vannak nehéz helyzetben.

Ők kapnak majd magasabb összegű csok-ot

2018. július. 24. 15:45
Növekedni fog a jövőben a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) összege az ötezer lakosúnál kisebb településeken - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden, a Magyar falvak program indulásáról szólva.

Milliókkal drágulhatna egy átlagos méretű új ház

2018. július. 18. 14:00
Többmilliós áremeléssel számolhat a zömmel CSOK-os vásárlói kör a készházpiacon.

A második negyedévben nőtt a csok-kihelyezés

2018. augusztus. 27. 14:00
A második negyedévben az előző negyedévinél és az egy évvel korábbinál is több családi otthonteremtési kedvezményt (csok) helyeztek ki a nagy kereskedelmi bankok, amelyek április-júniusban összesen hozzávetőleg 20 milliárd forint támogatást juttattak el az ügyfelekhez - közölték pénzintézetek.

Nőtt az érdeklődés a csok iránt, miután könnyebbé vált az igénylés

2018. április. 30. 14:10
Érezhetően nőtt a családi otthonteremtési kedvezmény igényléseinek száma a pénzintézetek többségénél, miután a kormány március közepétől könnyített a feltételeken. A CIB-nél, a Takarék-csoportnál, az MKB-nál, az OTP-nél és az UniCreditnél is érzékelték a csok iránti érdeklődés növekedését.

Jelentősen megugrott a csok-folyósítás az idén

2017. november. 15. 16:18
Mindegyik banknál nőtt a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) folyósítási összege idén eddig a tavalyi év azonos időszakához hasonlítva. Több helyen is negyven százalék feletti volt a bővülés, miközben egyes pénzintézeteknél többszörösére emelkedett a kihelyezett összeg.

összesen: 71 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8