Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

16 találat a(z) "rendőrség" cimkére.

Sok volt az atrocitás, ezentúl rendőrök is védik a vasúti jegyvizsgálókat

2018. június. 09. 11:58
A jegyvizsgálókat ért sorozatos támadások miatt újabb intézkedéseket vezet be a MÁV-Start. Hangos utastájékoztató berendezéseken keresztül hívják fel a figyelmet arra, hogy a közfeladatot ellátó emberek elleni erőszak bűncselekmény, egyes vonalakon bizonyos időszakokban a jegyvizsgálók párosan ellenőrzik a jegyeket, az este hat és reggel hat óra között egyedül dolgozók mellé pedig vasútőrt vagy készenléti rendőrt állítanak.

Az MNB fellép a tiltása ellenére tovább működő jogosulatlan szolgáltatókkal szemben

2018. január. 12. 15:01
Az MNB haladéktalanul tájékoztatja a nyomozó hatóságokat és szükség esetén újabb piacfelügyeleti vizsgálatot is indít azoknál a szolgáltatóknál, magánszemélyeknél, amelyek a jegybank korábbi tiltó határozata ellenére tovább folytatják jogosulatlan tevékenységüket.

Bezártak egy túlszámlázó belvárosi szórakozóhelyet

2017. október. 20. 18:28
Túlszámlázás miatt újabb szórakozóhelyet számoltak fel a rendőrök Budapest belvárosában. Huszonegy alkalmazottat előállítottak, közülük ötöt őrizetbe is vettek.

Már az adóhatóság is vizsgálja az Alexandra csődjét

2017. május. 15. 08:01
Az Alexandra cégcsoporttal összefüggésben nemcsak a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, hanem az adóhatóság is nyomozást folytat.

Valós fellépést terveznek a hatóságok a OneCoin virtuális valutával szemben

2017. május. 09. 14:01
A piramisjáték egyes jegyeit felmutató OneCoin virtuális valutával szembeni közös fellépésről egyeztetett az MNB a Belügyminisztérium és a rendőrség különböző szerveivel, az adóhatósággal, illetve ügyészségi vezetőkkel.

Durván túlszámláztak külföldieknek egy Váci utcai vendéglátóhelyen

2017. június. 12. 10:01
Turisták fogyasztásának túlszámlázása miatt hajtottak végre akciót a belvárosi rendőrök egy pubban, 13 embert előállítottak. Az elmúlt másfél évben legalább 19 külföldi sértettet károsított meg összesen hárommillió forinttal a bűnszövetségben működő csoport.

A fiataloknak ez nem életpálya, elöregszik az osztrák rendőrség

2017. június. 06. 15:30
Elöregedőben az osztrák rendőrségi állomány. A testület kötelékében dolgozó fiatalok nem akarnak bevetésen részt venni és klasszikus rendőri feladatot ellátni.

Ők már biztosan többet keresnek az új évben

2017. január. 01. 15:02
Több jogszabály módosul január 1-jével: emelkedik a kétgyermekesek által igényelhető adókedvezmény, 1,6 százalékkal nő a nyugdíj és tovább nő a rendőrök és a katonák, valamint a közfoglalkoztatottak bére.

Biztonságosak az érintős bankkártyák

2017. december. 05. 18:32
Rémhír az a közösségi médiában terjedő állítás, hogy nem biztonságos az érintős (PayPass rendszerű) bankkártya - jelentette ki az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) bűnmegelőzési osztályának vezetője az ORFK és a Magyar Bankszövetség közös sajtótájékoztatóján.

Visszahívtak három, veszélyes pirotechnikai terméket

2017. augusztus. 07. 17:45
Visszavontak a piacról három pirotechnikai terméket, mert veszélyesnek bizonyultak – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.

összesen: 16 db | 10 db/oldal

1 2