Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

14 találat a(z) "légitársaság" cimkére.

Szállodával és új terminállal gyarapodik a ferihegyi reptér

2017. január. 11. 11:01
Elkezdődött a Liszt Ferenc repülőtérről gyalogosan is elérhető szálloda építése. Elindult a 2B terminál bontása is, helyén egy új kiszolgáló mólót alakítanak ki.

Az EU nem adhat ki utas-nyilvántartási adatokat Kanadának

2016. szeptember. 09. 09:00
Az Európai Bíróság illetékes főtanácsnoka szerint Jelenlegi formájában nem köthető meg az unió és Kanada közötti, az utas-nyilvántartási adatok továbbításáról szóló megállapodás, mivel az nem garantálja az utasok személyes adatainak biztonságát.

A magyar utasok jellemzően nem kérnek kártérítést, ha késik a repülő

2016. szeptember. 09. 08:32
A Claim it követeléskezelő társaság szerint az érintett magyar légi utasok 97 százaléka nem nyújtott be kártérítési igényt a légitársaságok felé késő, vagy túlfoglalt járat után.

Kiss Ildikó veszi át a magyarországi Air France-KLM irányítását

2016. szeptember. 02. 15:47
Új felsővezető érkezik az Air France-KLM-hez. A légitársaság magyarországi csapatának irányítását szeptembertől Kiss Ildikó veszi át.

Közvetlen légi járat indul Budapest és Tirana között

2016. november. 28. 14:30
Magyarország és Albánia közötti közvetlen légi járat indításáról írt alá szándéknyilatkozatot Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és Sokol Dervishaj albán közlekedési és infrastrukturális miniszter. Az új járatot a Wizz Air üzemelteti.

Kedden folytatják a sztrájkot a Lufthansa pilótái

2016. november. 28. 09:01
A Lufthansa német légitársaság pilótának szakszervezete keddre és szerdára újabb sztrájkot hirdetett. Az érdekképviselet (Vereinugung Cokcpit - VC) közleménye szerint kedden a rövidtávú - belföldi és európai - járatokon, szerdán pedig a rövid- és a hosszú távú, interkontinentális járatokon is sztrájkolnak majd.

Tovább lebegtetik egy magyar-orosz légitársaság létrehozását

2016. május. 25. 14:31
Oroszország továbbra is mérlegeli egy magyar-orosz légitársaság létrehozását, de annak üzletileg hatékony, nem pedig dotált cégnek kell lennie.

Új kommunikációs vezető a Wizz Airnél

2016. június. 08. 12:00
A Wizz Air légitársaság bejelentette, hogy június 8-ától Tamara Vallois-t nevezi ki kommunikációs vezetőnek. Vallois a vállalat budapesti irodájában dolgozik majd.

Az El AL a pilótákra keni a kirívó pontatlanságot

2016. július. 15. 18:03
Egy légiközlekedéssel foglalkozó honlap szerint az izraeli El AL a legpontatlanabb légitársaság, amiről a cég vezetése szerint a pilóták tehetnek - adta hírül a The Jerusalem Post angol nyelvű újság honlapja pénteken.

Közvetlen járatot indít Budapest és Velence között az easyJet

2016. július. 07. 18:31
Heti háromszor repül Budapestről Velencébe október végétől az easyJet brit fapados légitársaság.

összesen: 14 db | 10 db/oldal

1 2