Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

7 találat a(z) "felhőszolgáltatás" cimkére.

Vállalati felhőszolgáltatások: áttörést mutat a friss felmérés

2018. május. 10. 09:29
Jogi megfelelőség, tervezhető költségek, könnyű integrálhatóság a meglévő IT-rendszerekbe – ezt várják a magyar cégvezetők a vállalati felhőszolgáltatásoktól a Microsoft és az IVSZ harmadik felhőkutatásának tanúsága szerint.

3,5 milliárd forinttal emelkedett a felhőszolgáltató központok létrehozását támogató GINOP-pályázat keretösszege

2018. június. 13. 10:32
A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Felhőalapú (IaaS, PaaS, SaaS) vállalati szolgáltatások, IKT megoldások fejlesztésének és piaci bevezetésének támogatása” című (GINOP-3.2.4-8.2.4-16) felhívás keretösszege 4,5 milliárd forintról 8 milliárd forintra módosult – tájékoztatott a kormány a hivatalos pályázati portálon.

Egyre több cégvezető ismeri, de még kevés használja a felhőalapú szolgáltatásokat

2017. március. 21. 17:01
Tovább nőtt tavaly a felhőalapú szolgáltatások ismertsége a magyarországi nagyvállalatok vezetőinek körében, ugyanakkor az, hogy egy cégvezető ismeri ezen alkalmazások előnyeit még nem jelenti azt, hogy használja is azokat.

Sok cég nem él még a felhőszolgáltatással

2016. november. 17. 13:30
Ugrásszerűen nőtt a felhőt használó vállalatok aránya az elmúlt egy évben, a szolgáltatási modell előnyeit azonban kevés szervezet tudja érdemben az üzlet javára fordítani - derült ki az International Data Corporation világszintű felméréséből.

Dinamikusan fejlődik a felhőszolgáltatás piaca

2016. június. 22. 15:01
A felhőszolgáltatás (cloud computing) rendkívül dinamikusan fejlődik globálisan és Magyarországon is, amit mutat, hogy a szoftverpiac árbevételének több mint 10 százalékát már ez a terület adja.

A Samsung felvásárolja a Joyentet

2016. június. 17. 16:00
A Samsung Electronics bejelentette, hogy megállapodott a Joyent Inc., vezető nyilvános és magán felhőszolgáltató felvásárlásáról. A Joyent felhő technológiájával a Samsung hozzáfér felhőalapú platformjaihoz, így támogatni tudja rohamosan növekvő mobil termékcsaládját.

Lassan terjednek a vállalati felhőszolgáltatások Magyarországon

2015. június. 09. 14:04
A magyar nagyvállalatok mindössze 8 százaléka használ felhőmegoldásokat – derül ki a Microsoft és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége közös kutatásából.