Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

22 találat a(z) "EY" cimkére.

Csökkennek a munkáltatók terhei, egyszerűsödik az adózás

2018. január. 12. 13:31
Katalizátor lehet a növekedéshez az új adójogszabályi rendszer – vélik az EY szakértői.

Megközelített egy álomhatárt a hazai tranzakciós piac

2017. szeptember. 14. 16:02
Négy év után megközelítette az egymilliárd dolláros becsült értéket a hazai M&A piac első féléves becsült forgalma. Mindez 12 százalékos növekedést jelent 2016 azonos időszakához képest, amikor az ügyletek összértéke megközelítette a 900 millió dollárt. Szektorok tekintetében az idei első félévben az ingatlanszektor volt a legaktívabb, a tranzakciók 24 százalékát hajtották végre ebben az iparágban.

Új marketing és kommunikációs vezető az EY Magyarországnál

2017. október. 20. 16:16
Idén szeptembertől Pellion Ágnes irányítja az EY Magyarország teljes körű kommunikációját. Az új brand, marketing és kommunikációs igazgató felelősségi körébe tartozik többek között a klasszikus brandépítési feladatok mellett kiemelt stratégiai üzletfejlesztési projektek vezetése is.

Hétfőtől elektronikusan kérelmezhetőek a vámengedélyek

2017. október. 02. 08:01
Október 2-ával néhány kivétellel valamennyi, az Uniós Vámkódex hatálya alá eső engedélyt a korábbi papír alapú ügyintézés helyett kizárólag elektronikus úton intézhetnek a gazdálkodók. A benyújtott kérelmekkel és az engedélyezési eljárással kapcsolatosan ettől kezdve csak a rendszeren keresztül kaphatnak információt a vállalkozások – figyelmeztetnek az EY szakértői.

Jelentős változásokra kell felkészülniük a hazai vállalatoknak

2017. március. 23. 19:05
A 2018 májusában hatályba lépő egységes európai adatvédelmi rendelettől, az az a GDPR-től leginkább azt várja a piac, hogy a vállalati ügyfelek nagyobb biztonságban tudhassák legfontosabb adataikat. Az EY Magyarország szakértője arra hívja fel a figyelmet, hogy a GDPR rendeletnek való megfelelés nem kizárólag jogszabályi, sokkal inkább technikai kérdés is.

Kevesebb, de nagyobb cégeket adtak-vettek tavaly Magyarországon

2017. március. 09. 17:01
Az ügyletek száma ugyan 15 százalékkal 110-re csökkent az előző évhez képest, a magyarországi akvizíciós piac becsült mérete 2016-ban így is megközelítette az 1,61 milliárd dollárt, amely 6 százalékos emelkedést jelent.

Új partneri kinevezések az EY Magyarországnál

2017. június. 01. 16:31
Két új partneri kinevezéssel zárja az üzleti évet az EY Magyarország: Bedő Krisztina adópartnerként, Lelkes Tamás pedig az audit üzletág partnereként folytatja tevékenységét július 1-jével. Az EY nemzetközi hálózatában velük együtt 668 partnert és 484 igazgatót neveznek ki.

Indulhat a roham az online számlázóprogramok bekötésében

2017. július. 24. 18:27
A hazai vállalatok többsége a következő félév során megkezdheti a felkészülést az online számlabekötésre. A vállalatvezetők közel kétharmada megvárta a most közzétett rendelettervezetet, és a következő fél év során szándékozik megtenni az első lépéseket.

Egy hét múlva lejár a jövedéki nyilatkozatok benyújtásának határideje

2017. február. 23. 16:46
Kevesebb mint egy hét maradt a jövedéki adóköteles termékek gyártásával, forgalmazásával foglalkozó cégek számára, hogy bejelentsék a NAV felé, kívánják-e folytatni tevékenységüket a 2017. április 1-től hatályba lépő új szabályozások mellett is. Amennyiben a vállalatok lekésik a határidőt, akkor az új jövedéki szabályozás hatályba lépésével nem folytathatják tevékenységüket – hívja fel a figyelmet az EY Magyarország.

Váradi József nyerte az EY Az Év Üzletembere díjat

2017. december. 01. 14:01
Váradi József, a Wizz Air alapítója és ügyvezetője kapta az EY Az Év Üzletembere fődíját. A négy különdíj esetében is a vállalkozószellemet helyezte előtérbe a Független Bírálóbizottság: ezeket Benes Anita (Dalaarna), Lám István (Tresorit), Dr. Rózsa Balázs (Femtonics) és Dr. Szilassy László (Gamma Digital) kapták.

összesen: 22 db | 10 db/oldal

1 2 3