Két új partneri kinevezéssel zárja az üzleti évet az EY Magyarország: Bedő Krisztina adópartnerként, Lelkes Tamás pedig az audit üzletág partnereként folytatja tevékenységét július 1-jével. Az EY nemzetközi hálózatában velük együtt 668 partnert és 484 igazgatót neveznek ki.

Az EY adó és jogi tanácsadási üzletágának új partnere, Bedő Krisztina 2004-ben kezdte pályáját az EY-nál. Az azóta eltelt időszakban dolgozott többek között a nemzetközi tanácsadó cég római és prágai irodájában is. Jelenleg a budapesti 40 fős PAS-csapatot vezeti. Az új partner az EY-nál töltött idő alatt elsősorban a munkavállalókat ösztönző juttatási programok kidolgozásában és a társaságok jogszabályi előírásainak megfelelésében szerzett széleskörű tapasztalatot, személyi jövedelemadó, társadalombiztosítási és nemzetközi mobilitási szempontból.

Lelkes Tamás 15 éve, 2002-ben csatlakozott az EY audit csapatához. Azóta jelentős tapasztalatot szerzett többek között az állami és magánszektorban tevékenykedő nagyvállalatok magyar számvitel és IFRS-szabályok szerint készített jelentéseinek könyvvizsgálatában. Ügyfelei a legnagyobb magyarországi vállalatok a mezőgazdaságban és élelmiszeriparban, a közúti fuvarozásban és az állami szektorban. Új partnerként a klasszikus könyvvizsgálói feladatok mellett további, multidiszciplináris projektek vezetését is tervezi.

„Új partnereink mindketten régi munkatársaink, EY-os mentoroktól tanultak, és most vezetőkként ezt a tudást adják tovább. Mindkettejük pályája példaértékű, és jól mutatja, hogy vállalatunk milyen fejlődési és karrier lehetőségeket nyújt az ambiciózus fiatalok számára” – számolt be a kinevezésekről Rencz Botond, az EY vezérigazgatója.

Idén júliustól Bedő Krisztina és Lelkes Tamás partneri előléptetése mellett három igazgatói kinevezést is bejelentetett az EY: Horváth-Zsoldos Andrea és Kujbus Attila a könyvvizsgálói szolgáltatások, Arjen Sader az üzleti tanácsadás üzletágnál folytatja munkáját új pozíciójában. Az EY nemzetközi hálózatában összesen 668 partneri 484 ügyvezetői és 128 igazgatói kinevezést jelentettek be az elmúlt hét folyamán.