Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

18 találat a(z) "applikáció" cimkére.

Vakok és gyengénlátók utazását könnyíti egy magyar fejlesztés

2019. július. 04. 07:57
Vakok és gyengén látók számára fejlesztett utazást segítő applikációt egy magyarok által vezetett nemzetközi konzorcium.

Jól vigyázz, hogy mit írsz a Facebookról

2019. február. 19. 14:03
A Facebook korábbi biztonsági szakembere érdekes dolgokat mesélt el az amerikai CNBC-nek. Többek között azt, hogy a közösségi portál biztonsági csapata lenyomozhatja privát üzeneteinket és tartózkodási helyünket, ha szerintük veszélyt jelentünk rájuk.

Az energiatudatosságban segít az ötletverseny győztes applikációja

2018. május. 24. 16:58
Az E.ON Design Terminallal közös, Challenge.ON elnevezésű legújabb hackathonján, a jövő energetikai kérdéseire és kihívására keresett válaszokat. A megmérettetésen a Csapat nevű formáció nyert egy olyan alkalmazás ötletével, amely ösztönözné a felhasználókat a tudatosabb energiafelhasználásra, miközben hátrányos helyzetű családokon is segíthetne.

Fahatározó applikációt fejlesztett az Országos Erdészeti Egyesület

2018. május. 11. 08:57
Fa Book néven, okostelefonon futtatható terepi fahatározó alkalmazást fejlesztett az Országos Erdészeti Egyesület. Az ingyenesen letölthető program 111, a hazai erdőkben előforduló fa- és cserjefaj, illetve fajcsoport azonosításában nyújt segítséget.

Applikáció készül cukorbetegeknek

2018. június. 04. 09:58
Idén is közel száz jelentkezőből választott nyertest a Blastoff Startup Verseny szakmai zsűrije. A kifejezetten cukorbetegek számára készülő alkalmazás a fődíjat és a Google, valamint a Liber8Tech különdíját is elvitte.

Vegyél mobilhirdetést és bejutsz a konkurens főhadiszállására

2017. október. 23. 11:29
Amerikai kutatók szerint a helyhez és appokhoz kötött hirdetések vásárlói veszedelmesen sokat megtudhatnak személyek mozgásáról és applikáció-használatáról.

Diákokat is megcéloznak a VR-szemüveges utazással

2017. március. 23. 10:29
Egy mobil, néhány 360 fokos videó, egy világatlasz és egy VR-szemüveg kell mindössze az új utazási élményhez, amelyet egy kanadai startup kínál.

Üzleti angyalokkal lépi át az országhatárt a Barion

2017. május. 17. 15:31
Hazai angyalbefektetők indítják el nemzetközi pályán az egyik legígéretesebb magyar fintech (pénzügyi-technológiai) startup céget, a Bariont. Radikális üzleti modelljének köszönhetően a Barion Smart Gateway online fizetési megoldást másfél év alatt 1800 kereskedő vezette be, és már 400 ezer vásárló használta a szolgáltatást.

Egy új közösségi alkalmazás moziba viszi a felhasználót

2017. június. 03. 11:30
A Kiflee a közösségi média és a megosztáson alapuló alkalmazások ötletét megragadva a filmekre specializálódott. Az alkalmazás segítségével ajánlásokat adhatunk és kaphatunk filmekről, mindezt a saját ízlésünknek megfelelően. Vagy akár megkereshetjük azokat is, akikkel egyezik a filmes ízlésünk. Hogy mindez hogyan lehetséges, arról Gáspár Olivér alapító beszélt a KamaraOnline-nak.

Applikációkra és optimalizálásra költenek a kkv-k jövőre

2017. december. 18. 15:29
A digitalizáció jelentősen átformálja a vállalkozói szektort, és számtalan lehetőséget teremt a kis- és középvállalatok számára is arra, hogy hatékonyabban működjenek.

összesen: 18 db | 10 db/oldal

1 2