Az utasok segítségével keresi az év legjobb autóbusz- és trolibuszvezetőjét a Budapesti Közlekedési Központ. A verseny lehetséges jelöltjeire bárki javaslatot tehet július 15-ig.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) keresi az év legjobb autóbusz- és trolibuszvezetőjét, azt a járművezetőt, aki szereti a munkáját, mindig udvarias és segítőkész az utasokkal, ezen kívül betartja a munkakörére vonatkozó szabályokat is – olvasható a BKK honalpján.

A közlekedésszervező társaság a legjobbak kiválasztására versenyt hirdetett, amire azok a Budapesten közlekedő buszokat és trolibuszokat vezető munkatársak nevezhetnek, akiknek 2015. január elseje óta nem volt balesetük saját hibájukból, és nem érkezett megalapozott utaspanasz sem a munkájukra.

A versenyben a BKK szolgáltatói, azaz a BKV Zrt., a VOLÁNBUSZ Zrt. és a VT-Arriva Kft. munkatársai vehetnek részt.

A jelöltek kiválasztásában nem csak a járművezetők, hanem az utasok segítségére is számít a BKK. Az év autóbusz- és trolibuszvezetője verseny résztvevőire az evsoforje@bkk.hu címen lehet javaslatot tenni a járművezető nevének feltüntetésével, vagy annak jelzésével, hogy pontosan mikor és milyen rendszámú autóbuszon, vagy pályaszámú trolin dolgozott az illető.

A javaslatokat július 15-éig lehet elküldeni.