Megvált a Bonarka City Center bevásárlóközponttól a TriGranit, a vállalat azonban tovább fejleszti az épült körüli területet, ahol eddig hat irodaházat adott át és még további négyet tervez felépíteni.

Eladta a TriGranit a krakkói Bonarka City Center bevásárlóközpontot. A vevő a Rockcastle ingatlanbefektetési vállalat, amely elsősorban közép-kelet-európai kereskedelmi ingatlanokat vásárol. A bevásárlóközpontot még két évig a TriGranit üzemelteti, illetve a terület fejlesztőként továbbra is megmarad a kapcsolata a Bonarka City Centerrel.

A TriGranit a jövőben folytatja a krakkói B4B irodakomplexum fejlesztését. A hatodik, nyolcemeletes, tízezer négyzetméter bérbeadható területű „F” épületet idén szeptemberben több mint 50 százalékos bérbeadottság mellett adták át. A 2017-ben elkészülő „G” épület bérbeadottsága pedig már most 100 százalék. A BPO szektor új irodák iránti magas kereslete miatt a TriGranit további három irodaépület fejlesztését tervezi a következő években. Elkészültekor a B4B tíz irodaépületében összesen 95 ezer négyzetméter kiadható terület lesz.

A Bonarka City Centert 2009-ben adta át a TriGranit. A krakkói bevásárlóközpont alapterülete több mint 92 ezer négyzetméter. Az akkor még Demján Sándor nagyvállalkozó érdekeltségébe tartozó TriGranitot egy éve vásárolta meg a TPG Real Estate, amely a magántulajdonú befektetési alap, a TPG ingatlan-befektetésekre specializálódott csoportja. A TPG közel 70 milliárd dollár értékű vagyont kezel.