Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

10 találat a(z) "Szerbia" cimkére.

Szemináriumon mutatták be a Roszatom technológiáit Szerbiában

2018. szeptember. 04. 16:33
2018. szeptember 3-án Belgrádban az atomenergia békés célú felhasználásáról, az innovációról és a technológiai fejlesztésekről szóló együttműködési nyilatkozat részeként szemináriumot tartottak a Roszatom állami konszern Szerbia számára ajánlott technológiai megoldásairól.

Nyugat-Balkán: mit kell még tenni az EU-tagság érdekében?

2017. június. 16. 08:22
Az Európai Parlament (EP) képviselői szerint Belgrádnak és Pristinának többet kell tennie a kétoldalú kapcsolatok javításáért, Szkopjénak pedig jelentős reformokat kellene végrehajtania.

Már külföldi munkavállalóból sem jön annyi, mint szeretnénk

2017. december. 11. 11:43
Ukrajnából és Szerbiából jön Magyarországra a legtöbb külföldi munkavállaló az Európai Unión kívülről.

Varga Mihály: jelentős lehetőség a magyar vállalatok számára a szerbiai privatizáció

2016. november. 21. 08:01
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint jelentős lehetőséget tartogathat a magyar vállalatok számára a szerbiai privatizációs folyamat, amelynek keretében több száz állami vállalatot hirdetett meg Szerbia.

Szerbiában találhat partnerre a magyar agrárium

2016. november. 08. 10:00
Szerbia Magyarország egyik legfontosabb agrárpartnere lehet a következő években – közölte a magyar agrárminiszter hétfőn Budapesten, amikor a szerb társtárca újonnan kinevezett vezetőjével, Branislav Nedimoviccsal tárgyalt.

Féláron eladó az egyetlen szerbiai acélgyár

2016. március. 04. 11:03
Negyedszerre is meghirdette a szerb kormány az ország egyetlen acélgyárát. A szendrői létesítményt ezúttal becsült értékének felén próbálja meg privatizálni a kabinet.

Adócsalás miatt öt év börtön Szerbia leggazdagabb emberének

2016. június. 20. 15:00
Adócsalás miatt öt év börtönbüntetésre és nyolcmillió dináros (20,4 millió forint) pénzbüntetésre ítélték hétfőn Miroslav Miskovicot, Szerbia leggazdagabb és egyik legbefolyásosabb emberét.

Több mint 30 év után látogat Szerbiába kínai államfő

2016. június. 17. 12:15
Ötezer rendőr és több tucat mesterlövész biztosítja Hszi Csin-ping kínai elnök pénteken kezdődő háromnapos szerbiai látogatását, amelyet történelmi diplomáciai eseménynek minősítettek a nyugat-balkáni országban, kínai államfő ugyanis több mint harminc éve nem járt Szerbiában.

„Szerbia jó úton halad az Európai Unió felé”

2016. február. 05. 14:31
Csütörtökön elfogadott két határozatukban az Európai Parlament képviselői üdvözölték az EU-csatlakozási tárgyalások megkezdését és a Szerbia és Koszovó közötti kapcsolatok normalizálódását.

Szerb gazdaság: még nem indult be minden rakéta

2015. augusztus. 12. 13:51
A tavalyi 1,8 százalékos zsugorodás után a szerb gazdaság az idén erőre kap; a reformfolyamatot az IMF-program mellett az uniós remények is támogatják – írja Kevin Körner, a Deutsche Bank elemzője.