Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

28 találat a(z) "múzeum" cimkére.

Múzeum nyílik az egykori Postapalotában

2018. szeptember. 06. 11:00
Pénz- és banktörténeti múzeumot hoz létre a jegybank az egykori Postapalota épületében.

Fegyverbemutató és fémkatonaöntés is lesz a hadtörténeti múzeumban

2018. március. 13. 09:57
A múzeumpedagógiai foglalkozások, ingyenes tárlatvezetések mellett lesz szablyavívó-, fegyver- és csatabemutató, és lehetőség lesz huszárcsákó készítésre, fémkatonaöntésre is a Hadtörténeti Intézet és Múzeumban a csütörtöki nemzeti ünnepen.

Továbbra is a Louvre a leglátogatottabb múzeum a világon

2018. május. 23. 10:57
Tavaly ismét a Louvre lett a leglátogatottabb múzeum a világon. Százezer látogatóval többen keresték fel, mint a statisztika szerint a második helyen végzett pekingi Kínai Nemzeti Múzeumot.

Cselédszárnyból látványkonyha épül az Almássy-kastélyban

2018. június. 11. 17:00
A törmelékkel teli cselédszárnyból közösségi tér lesz az Almássy-kastélyban, ahol történelmi ételeket főzhetnek majd a látogatók.

Kiállítás nyílt a BKV 50 éves történetéről

2018. február. 23. 11:01
Kiállítást nyitott a BKV a cég fennállásának 50 éves évfordulójára a Földalatti Múzeumban. A tárlaton a fotók és egyenruhák mellett egyebek közt jegylyukasztókat, iránytáblákat, menetrendeket, maketteket állított ki a BKV.

Nemzetközi tervpályázatot írtak ki a közlekedési múzeum új épületére

2018. augusztus. 10. 08:58
Közzétették a MÁV egykori Északi Járműjavítójának területén felépítendő új közlekedési múzeum nemzetközi tervpályázatát. Az előzetesen meghívottak között több sikeres magyar és világhírű külföldi építésziroda található.

Gomba napokat rendeznek a Magyar Természettudományi Múzeumban

2018. április. 01. 12:20
A tavaszi élő gombák mellett élethű, fagyasztva szárított nyári és őszi gombafajokat is láthatnak az érdeklődők a Természettudományi Múzeumban rendezendő Kucsmagomba napokon április 6. és 8. között Budapesten.

Oszmán hadjáratok miniatúrái a Magyar Nemzeti Múzeumban

2017. november. 23. 14:01
Matrakci Nasuh, a 16. század géniusza címmel kiállítás látható csütörtöktől a Magyar Nemzeti Múzeumban Budapesten. A tárlat az Oszmán-Török Birodalom egyik legkiemelkedőbb tudós polihisztorát és korát mutatja be.

Heti háromszor vezetett túrával várja a látogatókat a Szamos csokoládémúzeuma

2017. június. 16. 16:15
Egyéves lett a budapesti Kossuth téren nyílt Szamos kávéház, amelynek emeletén csokoládé múzeum is működik. Az évfordulóhoz kapcsolódva újított a cég: válaszolva a látogatói igényekre, interaktív tárlatvezetéssel bővítették a szolgáltatások körét.

Már 100 ezernél több látogató járt a gyulai Almásy-kastélyban

2017. június. 16. 09:31
A gyulai Almásy-kastély a 21. századi interaktív technika segítségével egy alföldi kastély hétköznapjai és ünnepei felfedezésének élményét kínálja a látogatóknak – nyilatkozta a KamaraOnline-nak Dombi Ildikó, az Erkel Ferenc Kulturális Központ Múzeum Nonprofit Kft. ügyvezetője.

összesen: 28 db | 10 db/oldal

1 2 3