Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

9 találat a(z) "Hungarikum" cimkére.

Tíz tonna halból készül halászlé a Bajai Halfőző Fesztiválon

2018. július. 11. 19:00
Közel 1500 bográcsban mintegy tíz tonna halból készül halászlé a csütörtökön kezdődő Bajai Halfőző Fesztiválon.

300 millió forint jut az idén a zártkertek megújítására

2016. október. 04. 13:30
A tavalyi összeg duplája, 300 száz millió forint jut az idén a Zártkerti revitalizációs program finanszírozására - közölte a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára kedden Budapesten.

Malajziában hungarikumokat mutattak be és exportlehetőségekről tárgyaltak

2016. december. 08. 14:00
Malajziában hungarikumokat, nemzeti és kiemelkedő nemzeti érték címet viselő, valamint a malajziai piacon keresett prémium magyar termékeket mutattak be a Magyar Vásár (Hungary Fair) 2016 eseménysorozaton - közölte a Földművelésügyi Minisztérium csütörtökön.

Lőrinczy György: Az Operettszínház együttműködésre készül a Nemzeti Múzeummal

2016. április. 04. 09:35
Szíve szerint már idén decemberben megnyitná a Budapesti Operettszínház harmadik játszóhelyét a felújított egykori Moulin Rouge-ban Lőrinczy György. A főigazgató a kinevezése óta elért eredményekről beszélt a KamaraOnline-nak. Elmondta, hogy idén nyáron is megrendezik a Budavári Palotakoncertet, ősszel pedig a Nemzeti Múzeummal lesz közös akciójuk.

OMÉK: idén a sertéskérdés körül forgott szinte minden

2015. szeptember. 28. 08:30
Sertésstratégia, megállapodás a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával, hírek új pályázati forrásokról, a Hungarikumok Házának megalapítása, Magyar Kézműves Remek és rengeteg látogató – a KamaraOnline gyorsmérlege a 77. OMÉK-ról.

Meghirdetik a 2015-ös hungarikum pályázatokat

2015. október. 21. 13:19
A hazai és a külhoni értékgyűjtés támogatására, valamint a kihaló félben lévő hagyományos népi mesterségek tovább örökítésére október 26-án, hétfőn megjelennek az idei hungarikum pályázatok - jelentette be V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára szerdán Budapesten.

Hungarikummá válhatnak a magyar gyógyvizek

2015. október. 07. 12:29
A magyar gyógyvizek hungarikummá nyilvánítása érdekében együttműködési megállapodást kötött a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége és a Magyar Fürdőszövetség szerdán Budapesten.

Környezetvédelemre 3 ezer milliárd forintnál több jut

2015. október. 01. 13:40
Környezet- és természetvédelemre 2270 milliárd forint jutott az előző európai uniós ciklusban, ám az összeg a mostani fejlesztési időszakban jóval meghaladja a háromezer milliárd forintot - mondta a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára.

Paprikás, mézes Hungarikum utca nyílt a Vásárcsarnokban

2015. június. 18. 12:57
Megnyílt a Hungarikum utca a budapesti Központi Vásárcsarnokban, a legkiválóbb magyar élelmiszereket, termékeket mutatják be.