Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "gazdaságpolitika" cimkére.

Magán tőkére is épít a román kormány a befektetésekben

2018. május. 24. 13:01
Három autópálya, a CFR-kórházak hálózata és a Carol Davila orvosi központ – ez is szerepel a román kormány idei tervei között.

Varga Mihály: változatlanok a gazdasági célok

2018. május. 15. 16:43
A kormány gazdaságpolitikai céljai változatlanok, amelynek alapja, hogy az országban munkaalapú társadalom épül – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter-jelölt a kinevezése előtti meghallgatásán a parlament költségvetési bizottságának ülésén, kedden.

Idén még fut a szekér, de mind több kihívás terheli a magyar gazdaságot

2018. május. 02. 10:00
A hazai gazdaságpolitika alakítóinak mind több kihívással kell szembenézniük a következő időszakban, például a versenyképesség folytatódó romlásával és az uniós támogatások csökkenésével, a GKI előrejelzése szerint azonban idén még biztosan tartható a 4 százalék körüli gazdasági növekedés.

Nem érti a kormány adópolitikáját a román államfő

2017. november. 03. 16:17
Klaus Johannis román államfő szerint a kormány által kilátásba helyezett adóügyi intézkedések még több bonyodalmat fognak okozni ahelyett, hogy megoldanák a problémákat.

„Célratörő gazdasági program, amelyhez a magyar gazdaság minden szereplője csatlakozni tud”

2016. március. 10. 17:02
Közös célunk egy olyan erős magyar gazdaság kialakítása, amelynek révén joggal foglaljuk el helyünket a fejlett ipari országok között – hangsúlyozta Varga Mihály a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évadnyitóján.