Újabb elemmel bővült a Richter Gedeon 2016 júniusában indult, tartós párkapcsolatokat népszerűsítő kampánya.

A Páratlan élmények című, a készítők által vírusfilmnek nevezett munkáról a készítők koncepcióját tette közzé a Kreatív Online

A kisfilm a kampány integrált eszköztárának egy újabb, kreatív eleme, amely szintén arra világít rá, hogy ha van, akivel félszavakból is megértitek egymást, aki úgy szeret, ahogy vagy, támogat és ösztönöz, akkor megéri dolgozni az apróbb összezördüléseitek elsimításán.

A Richter felelős vállalatként nem csak a női egészség megőrzésére fordít kiemelt figyelmet, hanem több társadalmi kezdeményezésével a nők lelki és társadalmi jólétének előmozdítására is nagy hangsúlyt fektet.

Ez a szemlélet hatja át a Ragaszkodj hozzá! kampány egészét, amely a tartós párkapcsolatok értékeire hívja fel a nők és férfiak figyelmét egyaránt.

A kampány Páratlan élmények című kisfilmje valódi Aha-élménnyel szolgál. Az egyedi, szürreális látványvilágú videóban egy szerelmes pár eltávolodásának majd újra egymásra találásának lehetünk szemtanúi.

Vicces, kedves, és elgondolkodtató jelenetsorokon át mutatják be az alkotók egy párkapcsolati válság pillanatait: milyen az, amikor egy vitát követően valahogy nem ugyanolyan az életünk, mintha felborult volna a világegyetem egyensúlya, és a környezetünk is összeesküdött volna ellenünk.