Harsányi Gábor lett a Viacom magyar vezetője. A cég az új pozíciót azután hozta létre, hogy Lengyelország csatlakozott a régióhoz.

Harsányi Gábort, a Viacom International Media Networks kelet-közép-európai és izraeli regionális műsorterjesztési és tartalommenedzsment alelnökét nevezte ki a nemzetközi médiavállalat a magyarországi country managerré – olvasható a Kreatív Online-on.

A szakember a Viacom közép-európai és izraeli tevékenységét vezető alelnök-ügyvezető igazgató, Bartosz Witak közvetlen irányítása alatt felügyeli mostantól a magyarországi üzletmenetet.

Harsányi pozíciója új pozíció, amelyet azután hoztak létre, hogy a régiót eddig is vezető Bartosz Witaknak kiterjedt a szerepköre, miután ahhoz nemrég Lengyelország is csatlakozott. Harsányi Gábor 2012-ben lett a Viacom kereskedelmi igazgatója.

A Viacom a Comedy Central, a Nickelodeon, a Nick Jr., az MTV, a VIVA, a VH1, a Paramount Channel és az RTL Spike csatornákat működteti Magyarországon. A country manager tisztség mellett Harsányi továbbra is ellátja a regionális műsorterjesztési és tartalommenedzsment alelnöki tisztséget.