Visszahívja egyik tisztítószerét a Clorox, mert az elvileg gyermekbiztos kupak túl könnyen nyílik. Aki emiatt visszavinné a terméket, annak a vállalat visszatéríti a vételárat.

A Clorox önkéntesen visszahívja a 2016. március 21. előtt gyártott Liquid Plumr Pro-Strength Slow Flow Fighter Clog Remover (korábban Liquid Plumr Foaming Pipe Snake néven árusított) termékeket, mivel néhány nem megfelelően működő gyermekbiztos kupakot találtak ezeknél. Az érintett termékek gyártási száma JS16081, vagy alacsonyabb, amely kódszám a hátsó címke aljára van nyomtatva, egy kis mezőbe. Az egyéb Liquid Plumr termékekre a visszahívás nem vonatkozik. A 2016. március 21-e után gyártott (JS16082-es, vagy magasabb gyártási számú) termékek már más típusú gyermekbiztos kupakkal vannak ellátva, és biztonságos az utasítás szerinti használatuk – közölte a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hivatal.

Ez idáig nem jelentettek ezekkel a kupakokkal kapcsolatban semmiféle sérülést, és a vállalat feltételezése szerint az érintett termékek nagy részét már felhasználták. Javasolják, hogy amennyiben a fogyasztóknál van még ezekből a termékekből, akkor azokat tárolják gyermekektől távol tartva, és azonnal vegyék fel a kapcsolatot a Liquid Plumr ügyfélszolgálatával az ingyenesen hívható 06-800-20762-es telefonszámon hétfő és péntek között (reggel 8-tól délután 5-ig), e-mailen aLiquidPlumrRecallSupport@stericycle.com címen vagy a weboldalukon keresztül, hogy megerősítsék a termék visszahívását. Az érintett termékek árának teljes visszatérítéséről további információt és utasításokat a megadott elérhetőségen kaphatnak.