Tavasz után ősszel is megrendezik az Országos Étterem Hét rendezvényét. A kedvezményes menüt fix áron, többek között Michelin ajánlással rendelkező éttermekben is meg lehet kóstolni.

Az Országos Étterem Hét nagy siker volt idén tavasszal, a szervezők tájékoztatása szerint több mint 23 ezren foglaltak helyet, és ebédeltek, illetve vacsoráztak igencsak kedvezményes áron.

A KamaraOnline munkatársa azt tapasztalta, hogy az egyébként is udvarias kiszolgálásra még nagyobb figyelmet fordítottak, a menübe pedig új fogásokat is felvettek. Vagyis az éttermeknek megéri, hogy kevesebb bevétel mellett növeljék az elégedett, és minden bizonnyal visszatérő vendégek számát.

Az őszi gasztronómiai akcióra október 12. és 18. között kerül sor. Magyarország TOP éttermeiben, bisztróiban 3300 forintért három fogásos ételsort kínálnak, s ebben benne van a szervízdíj is.

Néhány exkluzív és Michelin ajánlással rendelkező étterem szintén várja majd a vendégeket, ezekben 4900 forintba kerül a menüsor. Az őszi akcióra már most 120 vendéglátóhely jelentkezett, de a szervezők szerint a lista bővülni fog.

Fontos tudni, hogy csak internetes foglalással lehet részt venni az akcióban, az időpont mellett a felkínált menükből is ekkor kell választani. A szervezők figyelembe vették a vendégek ajánlásait, így a tavaszihoz képest bővült az éttermek listája.