A Mol Bubi éves, féléves és negyedéves bérletet kupon formájában, ajándékba is adhatják. A kupon beváltásakor a felhasználó egy, a kupon típusának megfelelő MOL Bubi bérletet (kártyát) kap, mellyel a rendszert akár azonnal igénybe veheti.

A Mol Bubi közbringarendszer állandó felhasználói éves, féléves vagy negyedéves bérlettel vehetik igénybe a kerékpárokat a hét minden napján, 0-24 óráig – olvasható a BKK honalapján.

A megvásárolt, egyedi azonosítóval ellátott kuponok nem névre szólóak: azokat a 14. életévüket betöltött, magyarországi lakóhellyel rendelkező személyek jogosultak beváltani a BKK ügyfélközpontjaiban.

A bérlet típusától függően lehet beváltani, a kiállításától számított 12, 6 vagy 3 hónapon belül MOL Bubi bérletre. A kupon beváltásakor a felhasználói szerződés megkötése után a felhasználó egy bérletet (kártyát) kap, mellyel a rendszert akár azonnal igénybe tudja venni.

A bérlet érvényességi ideje a szerződéskötés időpontjában (nap, óra, perc) kezdődik, és fajtától függően 12, 6, illetve 3 hónap elteltével jár le. Érvényes MOL Bubi bérlettel a bringák használata az első 30 percben minden egyes bérlés alkalmával díjmentes.