A Főgáz Zrt. és az OTP Bank Nyrt. között létrejött megállapodás eredményeként március végétől már a gázszámlát is lehet fizetni a hitelintézet internetbankban elérhető CsekkRendező szolgáltatásával.

Március végétől a Főgáz ügyfelei is egyszerűen, kényelmesen és gyorsan fizethetik ki számlájukat az OTPdirekt CsekkRendező szolgáltatásán keresztül. Az együttműködés több millió OTP ügyfelet érint. A regisztrált felhasználók fizetendő számláikról értesítést kapnak, majd a netbanki felületen kártyával kiegyenlíthető a számla. Az e-számlák pedig bármikor könnyen visszakereshetőek és egyszerűen áttekinthetőek – írja közleményében a pénzintézet.

A szolgáltatás bővítése kapcsán egy promóciót is indít az OTP Bank, amelynek lényege, hogy minden Főgáz szolgáltatói regisztrációval rendelkező, e-számlát választó ügyfél, aki a CsekkRendezőben legalább egy gázszámláját befizeti, egyszeri ezer forint jóváírásban részesül. Ezen felül indul nyereményjáték is, az ügyfelek egy tippjátékban vehetnek részt további értékes nyereményekért. A három fődíj nyertese egyenként 250 ezer forint pénznyereményben, további 90 nyertes 25 ezer forint értékű szallasguru.hu elektronikus utalványban részesül.