Eladja üzleteinek legalább egy részét a milliárdos magyar üzletember, a CBA-alapító Baldauf László – értesült a Portfolio.

Baldauf László, a CBA üzletlánc korábbi elnöke, most tiszteletbeli elnöke már túl is adott egyik központi boltján, és további tárgyalások vannak folyamatban – tudta meg a Portfolio két forrástól. A Blaha Lujza téri CBA-t a Lidlnek adta el, és a Ferenciek terén található boltról is előrehaladott tárgyalások folynak, az üzletet a napokban üthetik nyélbe. Baldauf további boltok, illetve bérleti jogok értékesítését is tervezi. A portál kereste az üzletembert is, de kérdéseikre nem kaptak választ.

A cikk megjelenése után azonban nyilatkozott Baldauf a Független Hírügynökségnek. Úgy fogalmazott: „Részletekbe nem szeretnék bocsátkozni, de azt muszáj leszögeznem, hogy semmit nem kívánok eladni, nem volt és nincs is ilyen tervem.” A Lidlvel folytatott tárgyalásokkal kapcsolatban viszont azt mondta, hogy folynak tágyalások, de egyelőre semmi konkrétumot nem tud és nem is akar említeni.