Szeptember 27-28-án tizenhetedik alkalommal rendezik meg az Internet Hungary konferenciát Siófokon. A szervezők több, mint 2000 szakmabelit és érdeklődőt várnak.

Az idei rendezvény mottója: „Helyette(d) is van más?”

A tizenhetedik Internet Hungary konferencia mottója arra utal, hogy a digitális gazdaság drámai gyorsasággal fejlődik. A kutatóintézetek jelentése szerint a digitalizáció komoly hatással lesz a hagyományos vállalatokra, és minden eddigi trendnél gyorsabban formálhatja át a piacokat.

E tanulmányok azt is jelzik, hogy öt éven belül a cégek 40 százaléka szorulhat ki a piacról, vagy veszíthet jelentősen a pozíciójából a digitalizáció következtében. A konferencia két napja során az átalakuló piacról és az arra való felkészüléséről beszélnek hazai és külföldi előadók – írja a Kreatív Online.

A konferencián szó lesz ezekről is: a termékhirdetések az online térben, reklámblokkolás, neuromarketing, tartalommarketing, közép-európai befektetői világ, a programmatic és a dinamikus árazás kapcsolata, valamint minden, ami videó: tartalomgyártás, hirdetés, üzleti modell.