Közel egy hónapig jelentkezhetnek a K&H inkubátorprogramjába a hazai startup vállalkozások. A hitelintézet ingyenes infrastruktúrával, tanácsadással, képzéssel és kapcsolati rendszerével segíti a cégeket.

Start it @K&H néven inkubátorprogramot indít a hazai startup vállalkozások támogatására a K&H Bank. A hitelintézet a nagy fejlődési potenciállal rendelkező, jellemzően korai fázisban lévő cégek jelentkezését várja ágazati korlátozások nélkül. Jelentkezni a www.startikh.hu oldalon lehet február 10-ig – mondta el sajtótájékoztatóján Németh Balázs, a K&H változáskezelés divíziójának vezetője. A bank tanácsadók segítségével 10-12 céget választ majd ki.

A Budapest V. kerületében, az Arany János utcában található irodában a K&H ingyen biztosítja mindazt az infrastruktúrát, amire egy induló vállalkozásnak szüksége lehet. A startup cégek az infrastruktúra mellett térítésmentesen folyamatos üzleti tanácsadást és képzést kapnak, kéthetente nyílvános előadásokon találkozhatnak a különböző szektorok képviselőivel, szakértőivel, emellett dedikált iparági mentorok segítik a vállalkozások lendületes fejlődését. Mindezeken túl a K&H hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerén keresztül bekapcsolja a vállalkozásokat az üzleti vérkeringésbe, hiszen a végső cél a globális megmérettetés és siker – tette hozzá.

A hathónapos inkubátorprogramra olyan startup cégek jelentkezését várják, amelyek piacképes projektet tudnak bemutatni a három perces bemutatkozás során. A legalább 2-3 fős csapat legalább egy tagjának tudnia kell angolul. A startup cégeknek, képviselőiknek rendszeresen jelen kell lenniük a közösségi irodában ás részt kell venniük a szakmai eseményeken, képzéseken.