Amint véget ér január végén Lyon-ban a Bocuse d’Or döntő, Széll Tamás és párja, Szulló Szabina februárban saját vendéglátóhelyet nyit a fővárosban, a belvárosi Hold utcai Piac földszintjén.

A hely neve az eddig üresen álló stand száma, azaz Stand 25 Bisztró lesz – olvasható a Turizmus Online-on.

Társuk is van az új vállalkozáshoz, Csahók Ibolya személyében, aki a vendéglátás körüli teendőket vállalta magára. Szabina és Tamás azzal foglalatoskodnak, amihez igazán értenek: ők főznek a konyhán. Csak egy üvegfal választja majd el a 40 főt befogadó vendégtértől a professzionális gépekkel felszerelt látványkonyhát.

A bisztrót Fejes Gergő belső építész tervei alapján rendezik be. A konyha stílusa pedig erősen különbözik a piac felső szintjén lévő vendéglátóhelyek koncepciójától, hiszen fent főként egyféle ételt kínálnak egy-egy helyen, míg Széll Tamásék teljes menüsort, elő-, főételt és desszertet is kínálnak minden nap, az étlapot pedig, terveik szerint, hetente cserélik.

Mint elmondták, emblematikus fogásaik – a gulyásleves, a rakott krumpli vagy a somlói galuska – mindig szerepel majd az ajánlatok között.