Családi nap Királyréten, jótékonysági autós találkozó, karácsonyi retró parti, adventi kastélynapok Gödöllőn, közös mozgás a FittArénában: a heti programokból ajánljuk.

2016. december 16. Magyarok karácsonya (Ópusztaszer)

Ópusztaszerre várnak mindenkit a nemzet karácsonyfája alá. Idén a rendezvény díszvendége Délvidék lesz.

2016. december 17. 11. Decathlon Fittaréna (Budapest)

Magyarország legnépszerűbb, valamint Közép-Európa egyik legnagyobb fitnesz rendezvénye az eddigi helyszín szomszédságában, a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban várják a FittAréna sorozat és a mozgás szerelmeseit.

2016. december 17. Jótékonysági autós találkozó, karácsonyi szlalom (Budapest)

A rendező cég már több jótékonysági autós programot vezényelt le. Most a Mikulásgyár a meghívott, ahol le lehet adni a rászoruló gyermekeknek az ajándékokat és a tartós élelmiszereket. Természetesen a rászoruló kis kedvencekre is gondoltak. A Tetovált Állatmentők csapata is kint lesz, így Őket is lehet segíteni de várják további szervezetek jelentkezését is. Az autótechnika szerelmeseinek 10-15 óra között autókiállítást és Szlalomparádét rendeznek, melyen amatőr és profi pilóták saját autóikkal kipróbálhatják a számukra kialakított ügyességi szlalom pályákat.

2016. december 17. Családi nap Királyréten (Szokolya)

Egész évben más és más témával várják a szülőket, nagyszülőket, keresztszülőket és a hozzájuk tartozó gyermekeket Királyréten. A program tartalma: terepi séta, kézműveskedés, észtorna minden korosztálynak

2016. december 17. I. Karácsonyi Retró Fesztivál (Szerencs)

Idén első alkalommal kerül megrendezésre Szerencsen a Karácsonyi Retró Fesztivál, ahol többek közt fellép Dobrády Ákos, a Groovehouse, a Splash és az UFO zenekar is. Aki egy igazán jó retró bulira vágyik, mindenképp látogasson el hétvégén Szerencsre, és nosztalgiázzon kedvenc előadóival egész este.

2016. december 17-18. XVI. Adventi kastélynapok (Gödöllő)

Az esztendő legbensőségesebb időszakában ünneplőt ölt a Gödöllői Királyi Kastély az Adventi Kastélynapok idején is. Az ünnepre készülődve családi programokkal és gazdag látnivalóval várnak minden kedves látogatót. A gyermekeket különleges tárlatvezetésekkel, előadásokkal és kézműves foglalkoztatóval, a felnőtteket karácsonyi koncertekkel és operaelőadásokkal várják a kastélyba.

2016. december 18. Karácsonyi koncert (Budapest)

Komolyzenei slágerekkel köszönti a karácsonyt a Concerto Budapest, amely a legnépszerűbb klasszikusokból gyűjtött össze egy csokorra valót erre az alkalomra. Vendégszólistaként Anna Vinnickaja, a 2007-es brüsszeli Erzsébet Királyné Verseny győztese lép pódiumra.