Nyolcoldalas cikkben népszerűsíti Magyarországot a népszerű amerikai gasztroblogger, John DeMers a Prime Living luxus magazinban. A bloggert tavaly ősszel hívta meg a Magyar Turizmus Zrt.

Az Egyesült Államok leggazdagabb államában, Texasban nyomtatott formában is megjelenő luxus életérzést közvetítő Prime Living magazin január-februári számában nyolc oldalas riportot közölt a gasztroblogger tollából – olvasható a Turizmus Online portálon.

Az összefoglaló Magyarország történelme, páratlan építészete és a Herendi porcelán mellett bemutatja a romkocsmák világát, a kiváló vásárlási lehetőségeket, hangsúlyozva az 50 év feletti, tehetős utazóknak szóló lehetőségeit.

A Magyar Turizmus Zrt. New York-i képviselete 2015 őszén több amerikai gasztronómiai szakújságírót látott vendégül Budapesten és az észak-magyarországi régióban, hogy Magyarország gasztronómiai értékeire, a Társaság által 2016-ban szervezett „Gasztroélmények Évére”, valamint a hazánkban rendezendő Bocuse d’Or szakácsversenyre felhívja a figyelmet.

A Prime Living olvasóinak száma közelíti az egymilliót. Exkluzív fotóanyagával, válogatott cikkeivel a a trendi úti célokat népszerűsíti a tehetős utazóközönségnek.