A Google 50 ezer dollárt és hat havi szorosan együtt működést is ajánl az e-könyv kiadással foglalkozó magyar PublishDrive-nak.

A Google a pénzösszeg és a közös munka mellett azt is felajánlotta a PublishDrive vezetőinek, hogy vegyenek részt egy kéthetes tréningen a Szilícium-völgyben. Az e-könyv kiadással foglalkozó magyar startup a fentieken kívül 100 ezer dollárnyi Google-kreditettel is gazdálkodhat – olvasható a Forbes.hu-n.

A Google startup inkubációs programját, a LaunchPad-et olyan cégeknek találták ki, amelyek már bizonyították helyüket a piacon, és meg van bennük a növekedési potenciál.

A PublishDrive tavaly 200 ezer e-könyvet értékesített, többek között az Amazon, az Apple és a Google felületein. A többkörös felvételi alatt a PublishDrive csapatának meg kellett győznie a Google-t, hogy már rendelkeznek olyan háttérrel, ami miatt érdemes belevágniuk.

A társalapító-ügyvezető Jentetics Kingát a Forbes amerikai és magyar kiadása is beválogatta a sikeres 30 év alatti fiatalok listájára.

A KamaraOnline-nak korábban adott interjúban Jentetics Kinga azt mondta, hogy a Google korábban megkereste állásajánlattal, de azzal utasította vissza, hogy a PublishDrive-ra koncentrál. Az interjú ITT olvasható.