Márton napi vigasságok és egyebek: november 2. és 8. között fesztiválok, kiállítások kínálnak országszerte tartalmas időtöltést.

2015. november 5-8. Márton napi Borfesztivál (Budapest)

Borok, libák, fűszerek négy napon át a Hotel Gellértben. Bor és pálinka kóstolás, borszakértők, a magyar gasztronómia kiemelkedő alakjai és jazz zene várja az érdeklődőket a négynapos rendezvényen.

2015. november 6-7. Kanizsa Nemzetközi Jazz- és Világzenei Fesztivál (Nagykanizsa)

A jazz zene magyar és külföldi nagyságait hallgathatják meg, akik részt vesznek a nagykanizsai Nemzetközi Jazz- és Világzenei Fesztiválon.

2015. november 6-8. IV. Csokoládé Fesztivál és Nemzetközi Csokoládé Találkozó (Szolnok)

Összművészeti kulturális program, középpontjában a minőségi csokoládégyártás és fogyasztás. A kézműves csokoládé manufaktúrák és édességkészítő mesterek bemutatkozásán túl, nemzetközi csokoládé találkozó, képzőművészeti kiállítás, filmbemutatók, improvizációs színházi produkciók, koncertek, „Csokigyár” is várja a látogatókat.

2015. november 7-8. Őszi Esküvő Kiállítás (Budapest)

Minden egy helyen, ami egy álomesküvő megszervezéséhez kellhet: különleges helyszínek, álomruhák, csodálatos virágköltemények, elbűvölő ékszerek, szolgáltatók, divatbemutatók, esküvő iskola, VIP Lounge.

2015. november 6-8. Márton Napi Vigasságok (Bodács)

Zamatos újborral, kiváló lúdételekkel és szórakoztató programokkal várnak minden kedves érdeklődőt Bogácson, a Cserépi úti pincesoron.

2015. november 7. Márton Nap (Noszvaj)

Kemencés finomságok, kézműves játszóház, néptánc hangszerbemutatók, borkóstolók és még sok más hagyományőrző programmal, kirakodó vásárral ünnepelhetjük meg Noszvajon a Márton Napot.