Dr. Kiss Zoltán, Fekete Balázs és Koji László is vezető szerepet kapott a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökségében.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2016. október 27-én tartotta XXXIV. tisztújító küldöttgyűlését a Parlamentben. A küldöttek újabb négy évre Parragh Lászlót választották a kamara elnökének, általános alelnöke Miklóssy Ferenc, a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke lett.

A küldöttgyűlés megválasztotta az alelnököket és az elnökségi tagokat, akik között a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara több vezetője is komoly szerepet kap. Dr. Kiss Zoltánt, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnökét és Fekete Balázst, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának elnökét, egyben a BKIK alelnökét is megválasztotta az MKIK alelnökévé a szervezet legutóbbi küldöttgyűlése. Koji Lászlót, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) elnökét pedig nagyvállalati elnökségi tagnak választották meg a küldöttek. Dr. Kiss Zoltán elmondta, az MKIK-ban is a budapesti vállalkozók érdekeiért fog dolgozni és támogatni fogja őket a lehetőségek kiaknázásában – olvasható a BKIK közleményében.