Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

18 találat a(z) "MVM" cimkére.

Német kamara: munkaerőképzésre kellene kihasználni a gazdaság jelenlegi stabil helyzetét

2018. január. 24. 17:57
A magyar gazdaság helyzete részben a globális konjunktúrának is köszönhetően stabil: kedvezőek a makrogazdasági mutatók, a BUX-index három éve folyamatosan nő. A HG Média csoport Fókuszban rendezvénysorozatának Gazdasági évnyitó című konferenciáján a pozitívumok mellett szó esett az ország versenyképességi problémáiról, a szakemberhiányról is.

Piacképes startupoknak ajánl befektetést az MVM Csoport

2018. december. 08. 11:27
Egyenként akár 50 millió forint magvető befektetést és akcelerációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe az MVM Edison startup versenyének győztesei; az MVM Csoport harmadik alkalommal kiírt innovációs pályázatára január végéig jelentkezhetnek ígéretes ötleteikkel az innovatív fejlesztők.

Új vezetők a Magyar Villamos Művek és a Nemzeti Közművek élén

2018. augusztus. 03. 09:58
Kóbor Györgyöt nevezi ki az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. élére Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter.

Szétválnak a vezetői pozíciók az MVM-nél

2017. október. 11. 11:44
Szétválik a Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) elnök-vezérigazgatói pozíciója, a változástól az MVM-csoport stratégiájának hatékonyabb megvalósítását várják.

Megváltozott az atomerőmű beruházásért felelős társaság neve és arculata

2017. október. 10. 08:01
Paks II. Atomerőmű Zrt. néven folytatja munkáját az atomerőmű kapacitás fenntartásáért felelős társaság. Megújult a cég arculata is.

A paksi bővítés kérdéseiről vitáztak a beruházás ellenzői és támogatói

2017. november. 16. 13:34
A Paks II. beruházás üzleti, pénzügyi kérdései, illetve megvalósításának szükségessége is szóba került azon a szakmai vitán, amelyet az Ökopolisz Alapítvány rendezett.

Felhőbe költözteti a HR-t az MVM és a Főgáz

2017. június. 14. 14:51
A versenyszféra számos cége után az MVM Csoport és a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő Főgáz Zrt. döntött úgy, hogy a felhőbe helyezi HR folyamatait – jelentette be az SAP Hungary Kft.

Innovatív magyar startupok is jelen vannak az asztanai világkiállításon

2017. július. 12. 14:22
Innovatív startupok és nagyvállalatok is jelen vannak az asztanai világkiállítás magyar pavilonjában. A hazai fejlesztések mindennap több külföldi üzletember érdeklődését felkeltik.

Projekttársaság: a paksi telephely alkalmas az új blokkok befogadására

2017. július. 11. 10:14
Az új atomerőművi blokkok telephelyvizsgálata transzparensen zajlott, a paksi telephely alkalmas a blokkok befogadására - írja az atlatszo.hu írására reagáló közleményében a Paks 2 projekttársaság.

Még húsz évig működhet a paksi négyes blokk

2017. december. 22. 18:28
​Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kérelmére 20 évvel meghosszabbította a paksi atomerőmű 4. blokkjának üzemeltetési engedélyét az Országos Atomenergia Hivatal (OAH). Az atomerőmű 4. blokkja 2037. december 31-ig üzemelhet.

összesen: 18 db | 10 db/oldal

1 2