Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

67 találat a(z) "Kína" cimkére.

Kedvezőbb gazdasági kilátásokkal számol az IMF

2018. január. 23. 09:58
Felfelé javította a világgazdaság idei és jövő évi növekedésére vonatkozó becslését a Nemzetközi Valutaalap (IMF). Az idei és a jövő évre egyaránt 3,9 százalékos átlagos globális gazdasági növekedéssel számol a szervezet, ami 0,2 százalékponttal magasabb az októberi előrejelzésben szereplő 3,7 százaléknál.

Tokajt is bekapcsolják a kínai turisztikai programba

2018. január. 22. 11:01
A 2018-as EU-Kína Turisztikai Év promóciós tervének legfontosabb célja, hogy a kínai turisták számára Európát a legvonzóbb nemzetközi célállomássá tegye.

A Selyemút tükrében - Kínai-magyar fotókiállítás a belvárosban

2018. február. 13. 09:58
Kínai és magyar fotóművészek Kanszu és Senhszi tartományokban készített felvételeiből nyílt kiállítás A Selyemút tükrében - Második utazás címmel a budapesti Kolta Galériában.

Megduplázódhat a régiónk és Kína közötti kereskedelmi forgalom

2017. október. 10. 18:31
Az évtized végére elérheti a 100 milliárd dollárt a közép-kelet-európai régió és Kína közötti kereskedelem volumene, ami a 2012-es érték közel kétszerese. A fejlődéshez azonban szorosabb koordinációra és együttműködésre lesz szükség a régió országai között.

Magyar megoldással épülnek okos parkolóhelyek Kínában

2017. október. 03. 10:14
Második fázisához érkezett a GB & Partners Alapkezelő által menedzselt EPS Global Zrt. távol-keleti projektje, amely az EXIM Exportösztönző Tőkealap finanszírozásával jött létre. Az EPS Global újabb 90 ezer okos parkolóhely kialakításáról írt alá megállapodást a ZTE kínai telekommunikációs vállalat közlekedéstechnológiai leányvállalatával.

Kínai légiáru-elosztó központ épülhet a ferihegyi repülőtéren

2017. november. 30. 13:15
A kínai STO Express és EKOL logisztikai társaságok jelenlétének erősítésével a Kínából légi úton érkező, elsősorban e-kereskedelmi áruk elosztó központjává válhat Budapest.

Kínai-magyar tőkealap létrehozásáról írt alá szándéknyilatkozatot az MFB

2017. november. 28. 14:43
A Kína-Közép-Kelet-Európa csúcstalálkozó egyik elemeként aláírták a Kínai-Közép-Kelet-Európai Bankközi Szövetség megalapításáról szóló megállapodást. A Budapesten zajló tárgyalásokkal párhuzamosan a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) tulajdonában álló MFB Invest Zrt. és a kínai tulajdonban álló Chi Fu Investments képviselői szándéknyilatkozatot írtak alá egy közös magántőkealap létrehozásáról.

Elindultak az első exportvonatok Budapestről Kínába

2017. november. 28. 12:29
Hétfőn elindult az első két exportvonat Kínába. A szerelvények egyike Ukrajnán, Oroszországon és Kazahsztánon át visz árut a távol-keleti államba, a másik vonat konténereit a görögországi Pireusz kikötőjéből hajón szállítják tovább.

Stratégiai célunk a Kínával való gazdasági kapcsolataink erősítése

2017. november. 27. 12:53
Kína és a Közép-Kelet-Európai régió országainak együttműködése, a gazdasági kapcsolatok kiterjesztése minden résztvevő számára egyértelmű előnyökkel jár – hangsúlyozta Varga Mihály a Kína-KKE Befektetési Alap (SINO-CEEF Fund) által szervezett kerekasztal-beszélgetésen.

Magyar startupok szállnak ringbe Kínában

2017. március. 21. 10:01
Az Enterprise Hungary és a Magyar Nemzeti Kereskedőház Get in the Ring néven nemzetközi startup versenyt rendez a kínai Chengduban. A májusi eseményen négy magyar vállalkozás kap lehetőséget, hogy megmérettesse magát nemzetközi befektetők előtt.

összesen: 67 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7