Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

8 találat a(z) "KAP" cimkére.

Közös agrárpolitika 2020 után: korszerűsítést és egyszerűsítést javasol az Európai Bizottság

2018. június. 02. 12:31
A közös agrárpolitika (KAP) korszerűsítését és egyszerűsítését javasolja az Európai Bizottság. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke szerint a legfontosabb a következő hétéves költségvetési keretének a nagysága, az erre vonatkozó bizottsági javaslatot a NAK továbbra is elfogadhatatlannak tartja.

Mit várnak az emberek az EU közös agrárpolitikájától?

2018. február. 23. 08:37
Az Európai Bizottság megbízásából mind a 28 uniós tagállamban felmérés készült arról, hogyan vélekednek az emberek a közös agrárpolitikáról.

Uniós agrárpolitika: szélesebb hatáskört KAPhatnak a tagállamok

2017. november. 30. 16:15
Az Európai Bizottság egyszerűsítené a közös agrárpolitika (KAP) szabályait és rugalmasabb megközelítés kialakításával támogatná a gazdálkodókat.

Európában ebben ötödikek a magyar gazdálkodók

2017. július. 24. 16:59
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara felhívásainak is köszönhetően aktívak voltak a magyar gazdálkodók az uniós Közös Agrárpolitikával (KAP) összefüggő konzultáció során. Hazánkból érkezett a hatodik legtöbb vélemény a reform tervezéséhez.

Mennyit kap a költségvetésből a KAP?

2017. július. 22. 12:00
Szükség van a Közös Agrárpolitikára és a területalapú támogatásokra, de fel kell készíteni az európai mezőgazdaságot arra, hogy ezek jelenlegi formájukban megszűnhetnek, illetve átalakulhatnak – hangsúlyozta Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke.

Online felületen véleményezhetik a Közös Agrárpolitikát

2017. február. 02. 18:32
Az Európai Bizottság mától 12 héten keresztül egy online kérdőíves felületen várja a gazdálkodók, az érdekvédelmi és szakmai szervezetek, valamint más intézmények véleményét a jelenlegi Közös Agrárpolitikáról (KAP).

Czesław Siekierski: tovább kell formálnunk és modernizálnunk az uniós agrárpolitikát

2017. december. 04. 18:50
Az Európai Bizottság nem foglalkozik megfelelően az EU-beli mezőgazdasági problémákkal – mondja Czesław Siekierski, az Európai Parlament mezőgazdasági szakbizottságának elnöke.

Zöldítés: Brüsszel csökkentette a gazdák adminisztratív terheit

2016. február. 15. 13:30
2015-ben 5 millió hektár után hektáronként nagyjából 80 euró zöldítési támogatást hívtak le az igénylők, de a rendszerben vannak még kihívások, különösen a 15 hektárnál nagyobb területtel rendelkezők esetében. A zöldítéssel kapcsolatos adminisztratív terhek idén csökkenhetnek.