Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

6 találat a(z) "gyereknevelés" cimkére.

Koncertekkel, kiállítással várja a családokat vasárnap a Gyermekvasút

2017. május. 26. 09:30
Koncertekkel, bűvészműsorral, kiállítással és játékokkal várja a családokat vasárnap a Gyermekvasút. Lehet hajtányozni és lesz tűzoltóautó-bemutató is.

Már az óvodások különóráira is költenek a szülők

2017. július. 22. 08:14
Az óvodás és kisiskolás gyermekek különóráira a családok nagy része havonta 5-10 ezer forint körüli összeget költ gyerekenként - derül ki a Játéksziget bolthálózat tulajdonosa, a Formatex kutatásából.

Táncsics Judit: Ez nem gyerekjáték, hanem egy mankó a szülőnek

2017. február. 26. 13:01
A Plukkido pszichológus és szociálpedagógus szakemberek által alapított startup, amelynek célja, hogy különböző játékokkal és konzultációs szolgáltatással teljes körű segítséget nyújtson a szülőknek a játékos nevelésben. Táncsics Judit alapítóval a vállalkozásáról beszélgettünk.

Ennyit költenek a magyar gyerekek oktatására

2017. augusztus. 29. 15:35
Magyarország költi a legtöbb pénzt oktatásra Közép-Európában - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kedd reggel az M1 csatornán.

ÚtraManó: Utazás közben mesél a magyar mobil alkalmazás

2017. április. 19. 11:30
A Felelős Innováció díjas, Plukkido tervezőcsapat újabb gyereknevelést segítő eszköze, az ÚtraManó egy gps alapú alkalmazás, amivel az autóban utazó gyermek arról hall mesét, amit éppen a környezetében lát.

Nem lesznek drágábbak ősztől a bölcsődék Erdélyben

2016. augusztus. 12. 12:01
Nem jellemző az erdélyi városokra, hogy emelik ősztől a bölcsődei ellátás díjszabásait. Több helyen új kisdedóvók nyitását tervezik.