Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

7 találat a(z) "ételautomata" cimkére.

Étel- és italautomaták kötelező bekötése: az utolsó pillanatban még módosultak a rendeletek

2018. június. 30. 09:31
A kormány módosította az élelmiszer-értékesítést kezelőszemélyzet nélkül végző automaták műszaki követelményeiről, az automaták üzemeltetéséről és szervizeléséről, valamint az automatákban rögzített adatoknak az állami adó- és vámhatóság felé történő szolgáltatásáról szóló, illetve az automata felügyeleti egység beszerzéséhez nyújtandó támogatásról szóló rendeleteket.

Étel-ital automaták üzemeltetése: a legfontosabb aktuális tudnivalók

2017. október. 26. 09:30
Az étel-ital automaták üzemeltetésével kapcsolatos aktuális tudnivalókat dr. Nagy Sándor, a NAV Ellenőrzési Főosztályának jogi kiemelt szakreferense foglalta össze.

Kifoghatnak az automatákon az új bankjegyek

2017. július. 23. 10:12
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) felhívta minden parkoló-, menetjegy-, ital- és áruautomata üzemeltető figyelmét arra, hogy miután a régi 2000 és 5000 forintos bankjegyekkel csak július 31-ig lehet fizetni, alkalmassá kell tenni a berendezéseket az új bankjegyek elfogadására.

A Magyar Posta szerint várhatóan nem csökken jelentősen azautomaták száma

2017. augusztus. 03. 13:14
Több mint 27 ezer automatára érkezett elektronikus regisztráció a felügyeleti szolgáltatóként kijelölt Magyar Postához a július 31-i határidőig, de azóta folyamatosan kérik üzemeltetők a készülékek nyilvántartásba vételét.

November végéig kell telepíteniük a felügyeleti egységet az automatásoknak a támogatáshoz

2017. augusztus. 01. 09:28
Összesen 3,24 milliárd forint, gépenként 120 ezer forint támogatás áll rendelkezésre a vállalkozásoknak az étel- és italautomaták felügyeleti egységének beszerzéséhez és telepítéséhez.

Januárra csúszik az online pénztárgépek bevezetése

2016. szeptember. 06. 11:30
Szeptember vége helyett csak jövő januártól kell bekötniük pénztárgépeiket az adóhatósághoz a legújabban erre kötelezett vállalkozásoknak, például az étel- és italautomaták üzemeltetőinek, akik ehhez állami támogatást is igénybe vehetnek.

Bekötik a NAV-hoz az ital- és az ételautomatákat is

2016. szeptember. 03. 11:01
Az ital- és ételautomaták piacát is megtisztítaná a kormány az illegális szereplőktől, ennek technikai részletszabályairól rendelet jelent meg a Magyar Közlöny pénteki számában.