Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

24 találat a(z) "adóbevallás" cimkére.

Egészségtelenül sokkal tartoznak a szlovákiai biztosítóknak

2017. szeptember. 08. 11:00
Szlovákia lakossága több mint 56 millió eurónyi, az előző évre vonatkozó biztosítási díjjal tartozik az egészségbiztosítóknak – derül ki a biztosítási díj éves elszámolásából.

Már százezren megnézték szja-bevallási tervezetüket

2017. március. 17. 13:16
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) saját fejlesztésű e-szja rendszerének indulása óta, másfél napja már közel százezren nézték meg a bevallási tervezetüket.

Parragh László: a kisvállalkozások adóbevallását is a NAV készítse

2017. május. 29. 20:10
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kezdeményezi, hogy a munkavállalókhoz hasonlóan a kisvállalkozások adóbevallását is az adóhatóság készítse el a jövőben - mondta Parragh László, a kamara elnöke hétfőn Nagykanizsán.

Ennyien fogadták el módosítás nélkül az adóbevallásukat

2017. május. 23. 15:30
Több mint 430 ezren módosítás nélkül fogadták el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által készített szja-bevallás tervezetet - tájékoztatott a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára kedden.

Rendkívüli nyitvatartás, hétvégi telefonos ügyelet a NAV-nál az szja-bevallás miatt

2017. május. 02. 08:45
Keddtől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) központi ügyfélszolgálatai rendkívüli, hosszabbított nyitvatartással várják ügyfeleiket. A személyijövedelemadó (szja)-bevallás közelgő határideje miatt a személyes ügyintézés mellett az adóhivatal még hétvégén is telefonos segítséget nyújt.

Jövőre már a jövedéki adóbevallásokat is a NAV készíti el

2017. június. 16. 11:01
A személyi jövedelemadóhoz hasonlóan a jövedéki adóbevallás tervezetét is a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) készíti el 2018-tól, miután július elsején hatályba lép az új jövedékiadó-törvény.

Varga Mihály: már söralátét sem kell az adóbevalláshoz

2017. június. 01. 10:31
Már söralátét méretű bevallásra sincs szükség, az szja-kitöltési korszak az idén véget ért - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek a személyi jövedelemadó idei bevallási időszakát értékelve.

Így lesz meg az szja-bevallása 2017-ben

2017. január. 09. 10:15
Az idei személyi jövedelemadózásról szóló tájékoztató leveleket hétfőtől kézbesíti a posta, ebből mindenki tájékozódhat az idei újdonságokról, illetve arról, hogy milyen feltételek esetén nem tartozik a túlnyomó többséghez, akiknek már az adóhatóság készíti el a bevallását.

Fontos határidő jön katásoknak, evásoknak és egyéni vállalkozóknak

2017. február. 16. 17:01
Az egyéni vállalkozóknak és az áfa fizetésére kötelezett magánszemélyeknek február 27-ig kell benyújtaniuk 2016-ról szóló személyijövedelemadó-bevallásukat. Ez az evások és katások határideje is – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Szja-tartozása van? Fizesse be részletekben!

2017. április. 27. 12:31
A még fizetendő személyi jövedelemadó (szja) és egészségügyi hozzájárulás, ha összegük nem haladja meg a 200 ezer forintot, idén is fizethető részletekben, pótlékmentesen. A kedvezményt az érintettek az szja-bevallásban kérhetik, ha nem vállalkozók és nem kötelezettek áfa fizetésre. az első részletet május 22-ig kell befizetni.

összesen: 24 db | 10 db/oldal

1 2 3