A Béres A Neo Interactive-val dolgozott együtt tartalommarketinges megoldáson. Az új honlap mozgásproblémával küzdő embereknek és hozzátartozóiknak készült.

A Béresmozgás.hu oldal a csont és porcbarát életmóddal foglalkozik. A mozgás, a táplálkozás és az egészségmegőrzés területeiről válogatja tartalmait, amelyekkel az idősebb korosztályt célozza meg – írja a Kreatív Online.

2017. végén a Béres Gyógyszergyár egy frissen induló szakmai beteg-edukációs programjának támogatása érdekében tendert írt ki egy olyan tartalommarketing célokat is megvalósító website fejlesztésére. A feladatot a közlemény szerint nehezítette, hogy a felület alapvetően több, eltérő életkorú célcsoportot kíván megszólítani, hiszen a mozgásproblémák huszonéves kortól egészen az öregkorig jelentkezhetnek.

A weboldalt és az oldal szakmai anyagait fejlesztő Neo Interactive az írott műfaj mellett, a célcsoport médiaszocializációjából kiindulva videós és audio szolgáltatást is épített az oldalba. A videógyártás TV torna jellegű tartalom lesz idősebbeknek.