Feltörekvő vállalkozók jelentkezését várja ötödik Be Smart startup versenyére a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány.

A Düsseldorfi Magyar Főkonzulátussal, a think.BDPST-el és a Vodafone Deutschland-dal közösen szervezett versenyen kiválasztott legígéretesebb startupok képviselői 2017. március 28-án a Düsseldorfi Magyar Start Up Eventen, illetve március 30-31-én a think.BDPST rendezvényen a Startup Cornerben mutatkozhatnak be.

A 2017. március 28-án megrendezendő Düsseldorfi Magyar Startup Event smart city és mobilitás  témában működő magyar startupok német piacra lépését szeretné elősegíteni. A startupoknak lehetősége lesz egyedi bemutatkozásra, pitch-ek és one-on-one megbeszélések formájában az észak-rajna-vesztfáliai régióban jelen lévő nagyvállalatok innovációs vezetői, befektetők és a helyi kereskedelemfejlesztési szervezetek képviselői előtt.

A legjobb cég(eke)t díjjal jutalmazzák. A rendezvényre, amelynek házigazdája a Vodafone Deutschland, exkluzív környezetben, a Vodafone düsseldorfi székházában kerül sor.

A think.BDPST rendezvény kísérő eseményeként 2017. március 30-31-én megrendezendő Startup Corner a jövő munkahelyei, a jövő oktatása, egészségügyi innováció és mesterséges intelligencia témában várja a startupok jelentkezését.

A startupoknak lehetősége lesz kiállításon és pitch session formájában bemutatkozni nemzetközi és hazai innovációs szakemberek, befektetők és nagyvállalatok innovációs vezetői előtt, valamint B2B találkozókat is szervez részükre a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány.