A Magyar Kongresszusi Iroda (MKI) sikeres pályázatának eredményeként idén február 27. és március 1. között Budapesten rendezik a prágai rendezvényszervező vállalat, a Europe Congress idei első MCE Kelet-Közép-Európa fórumát.

Az üzleti esemény a világ minden tájáról külön meghívás alapján érkező kvalifikált szakmai vásárlókat hoz össze a régió szolgáltatóival: desztinációs menedzsmenttel foglalkozó szervezetekkel (Destination Management Company – DMC), hivatásos kongresszusszervezőkkel (Professional Congress Organizer – PCO), kongresszusi irodákkal, rendezvényszervezőkkel és helyszínekkel, ügynökségekkel, szállodákkal, valamint légitársaságokkal. A kiállító cégek harmada magyar, az eseményre közel 150 résztvevőt várnak.

A szakértők iparági tapasztalataival is gazdagított fórum lehetőséget teremt az üzleti szinergiák kiaknázására is. A három intenzív nap gyümölcsöző kapcsolatépítést és izgalmas élményeket ígér – írták.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) együttműködésével megvalósuló kiegészítő programok kínálatában a kiváló magyarországi rendezvényhelyszíneket, gazdag kulturális örökséget, és a gasztronómiát vonultatja fel a kongresszusi iroda a konferencia és rendezvény üzletág nemzetközi képviselői számára.

A szakmai programok helyszíne a Radisson Blu Béke Hotel.

Az érdeklődők további információt a https://www.europecongress.com oldalon találhatnak.

(Forrás: MTI)