Hírességek csatlakoztak a Magyar Turisztikai Ügynökség „Magyarország Rád vár” kampányához – adta hírül az MTÜ.

A kezdeményezés célja, hogy turisztikai szempontból felhívja a figyelmet Magyarország épített és természeti értékeire.

Ebben segíti az ügynökséget többek között Mádai Vivien televíziós műsorvezető és Nagy László kézilabdázó is, akik belföldi utazásra buzdítanak a Facebookon és az Instagramon – írja a Turizmus.com.

Mádai Vivien, a TV2 műsorvezetője szerint: „ha utazás, akkor inkább belföld, rengeteget utazunk itthon. Lokálpatrióta vagyok, nagyon szeretek itthon élményeket gyűjteni, nehezen hagyom itt Magyarországot, hiszen nagyon szép hely, rengeteg gyönyörű vidékkel. Fontos számomra az, hogy megismertessem a kisfiammal a szép magyar tájakat”.

A műsorvezető mellett Nagy László, a magyar férfi kézilabda válogatott csapatkapitánya, a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának tagja is a kampány egyik arca és népszerűsítője.

Nagy László elmondta: „Azt gondolom, hogy Magyarország az elmúlt években nagyon sokat fejlődött. Ez a kampány nagyon fontos és előnyös lehet mindenki számára. A családommal mi a Balatont, valamint a gasztronómiai élményeket nyújtó helyeket, borvidékeket választjuk leggyakrabban. A pihenésünk legfőbb szempontja, hogy az úti cél nyugodt, gyermekbarát, sportolásra és kikapcsolódásra alkalmas helyszín legyen.”