Teljesen megújult az Aréna beléptető-rendszere a Budapest Sportaréna és a Mastercard együttműködésének köszönhetően. Az Aréna 2018. január 1-jétől teljesen készpénzmentes lesz.

A Budapest Sportarénában egy éve vezették be az érintőkártyás fizetési lehetőséget a büfékben és a pénztáraknál. A bankkártyás fizetések aránya egyre nő, a vendégek egyharmada kártyával fizet – írja a turizmus.com.

Az Arénában bevezetik a mobilalkalmazást, amely gyorsabb beléptetést és több kényelmi funkciót kínál a felhasználóknak. Az alkalmazás mindenki számára ingyenesen elérhető, és érdemes már a programok látogatása előtt letölteni. A megvásárolt jegyek így könnyebben tárolhatók a mobilon, és azokat nem kell kinyomtatni.

2018. január 1-jétől az Aréna teljesen készpénzmentessé válik, a büfékben és a parkolóházban már kizárólag bankkártyával lehet majd fizetni. A jellemző kosárérték az érintőkártyás fizetés PIN kód megadási határértéke alatt van, így ezzel tovább gyorsulhat a kiszolgálás.

Akiknek nincsen bankkártyájuk, azok az Arénában található automatákból egy gyors regisztrációt követően Mastercard feltöltős bankkártyákat válthatnak ki. Ezek a kártyák teljes értékű bankkártyák, így nem csak az Arénában, hanem minden elfogadóhelyen használhatóak.