Július 2-ától vezérigazgató-helyettesként Dr. Kálózdi Tamás irányítja a Groupama Biztosító értékesítési szakterületét.

A jogász végzettségű szakember az Allianz Biztosítónál kezdte pályafutását, ahol 23 évet töltött, ebből 20 évet vezető pozícióban. 2011-ben az Allianz Biztosító értékesítésért felelős igazgatósági pozíciójáról váltott a Signal Biztosító elnök-vezérigazgatói posztjára.

Vezetéséhez kapcsolódik a vállalat eredménytermelő képességének növelése, a saját értékesítési hálózat ujjászervezése, valamint erős alkuszi, banki és üzletkötői hatékonyságnövekedés révén a Signal díjbevételének megduplázása.

„Egyszerű és hatékony folyamatok mentén szeretnék kollégáimmal együttműködni annak érdekében, hogy a Groupamában rejlő lehetőségeket maximálisan ki tudjuk aknázni, mind tudás tekintetében, mind üzleti oldalon, és így még vonzóbbá váljunk az ügyfelek és egyben az üzletkötők, valamint az alkuszok számára is” – emelte ki kinevezésével kapcsolatban Dr. Kálózdi Tamás.

Csonka István, aki eddig vezérigazgató-helyettesként irányította az értékesítési hálózat működését, a Groupama Biztosító kötelékében eltöltött 22 év után más területén folytatja tovább karrierjét.