A Founder Institute Hungary idei utolsó eseményén az érdeklődők kérdéseire olyan szakemberek adnak válaszokat, mint Oszkó Péter vagy Kölkedi Krisztián, de becsatlakozik a nemzetközi akcelerátor alapítója is.

A világ legnagyobb korai fázisú startup-akcelerátora, a Founder Institute augusztusban nyitott irodát Magyarországon. A Founder Institute Hungary vezetői és mentorai egytől egyig a magyar startup berkekben jól ismert, hiteles szakemberek, akik augusztus óta már számos online előadás keretein belül csillogtatták meg tudásukat.

Az évzáró eseményük különleges lesz, ugyanis a mentorok a résztvevők által előre beküldött kérdésekre fognak válaszolni, így teljes egészében az érdeklődők döntik el, hogy miről lesz szó a rendezvényen. Az innováció nagyágyúi, a hazai startup-berkek legismertebb szakértői fognak választ adni többek között a tőkefinanszírozás, vállalkozásindítás, projektmenedzsment, és a nemzetközi piacra lépés témaköreiben feltett kérdésekre. Az ’Ask me Anything’ nevet viselő esemény december 15-én kerül megrendezésre, ahol részt vesz:

  • Oszkó Péter, az OXO Holdings ügyvezető igazgatójal,
  • Biás Csongor, a Startup Hungary ügyvezető igazgatója,
  • Langmár Péter, a Smartware.tech társtulajdonosa
  • Pereczes János, az MKB digitális üzletekért felelős ügyvezető igazgatója
  • Kölkedi Krisztián, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöki tanácsadója

A kérdezőknek még csak félniük sem kell attól, hogy élőben úgy érzik, esetleg nem odaillő dolgot kérdeztek, hiszen előre is el tudják küldeni kérdéseiket. Nem csak a hazai mentorok várják felkészülten a lelkes érdeklődők kérdéseit, de egy díszvendég is becsatlakozik majd a Zoom platformon tartott konferenciába, aki nem más, mint Adeo Ressi, a Founder Institute alapító-ügyvezetője. Adeo betekintést enged abba, hogy miért érdemes jelentkezniük a Founder Institute 14 hetes akcelerátor programjába azoknak vállalkozó szellemű fiataloknak, akik tech startupjukkal a globális piacot kívánják meghódítani.

A rendezvény angol nyelven zajlik majd, moderátora pedig Ivánka Iván üzletfejlesztési szakértő lesz, aki jelenleg is több startupot és vállalkozást vezet a siker felé, és nem mellesleg a Founder Institute Hungary egyik alapítója és vezetője.

Az eseményre ezen a linken lehet regisztrálni.