Az Effekteam Egyesület által szervezett, Közösség.Hatás.Jövő. – A környezeti, társadalmi kihívásokra adott aktuális és hatékony vállalati megoldások című esemény keretében kerül sor az Effekt 2030 – Az ESG megoldások díjának ünnepélyes eredményhirdetésére és átadására is.

Az október 5-én, Budapesten tartandó konferencián szó lesz a fenntarthatóság és a jövő kapcsolatáról, és arról, hogy milyen témák, trendek befolyásolják a cégek működését. Nagyvállalati és üzleti fenntarthatósági vezetők, szakértők osztják meg tapasztalataikat arról, hogy napjainkban az ESG mely területén van a legnagyobb hatása egy-egy vállalatnak, kik a legfontosabb stakeholderek, milyen kihívásokkal szembesülnek a társaságok, és ezekre milyen válaszokat, hatékony megoldásokat adnak.

A rendezvény keretében kerül sor az Effekt 2030 – Az ESG megoldások díjának átadására is. Bár idén megújultak a nevezési feltételek, a korábbihoz képest így is tovább gyarapodott a pályázó vállalatok és a beküldött pályaművek száma. Most is ötfős szakmai zsűri dönt a nyertesekről és a kategóriánként shortlistre kerülő pályázatokról. Ez utóbbiakra a nagyközönség is szavazhat és kiválaszthatja az idei közönségdíjas programot. Az ünnepélyes eredményhirdetést a konferencia záróakkordjaként kísérhetik figyelemmel az érdeklődők.

A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információ, részletes program és jelentkezési lehetőség az Effekteam weboldalán található.

(Forrás: MTI OS/Effekteam Egyesület)