A Kőröstej cégcsoport konszolidált árbevétele 2015-ben várhatóan 25 milliárd forintot tesz ki, amely mintegy 17 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest.

A Kőröstej MTI-nek küldött közleménye szerint a termelés 60 százaléka exportra megy, a Hajdú márka erősítésének köszönhetően azonban nő a belföldi értékesítés is. A Hajdú sajt az export  50 százalékát teszi ki. A cég tájékoztatása szerint az idén is magyar sajtot esznek a jordániai hadseregben, a Kőröstej látja el a közel-keleti ország mintegy százezer fős hadseregét sajtkonzervvel. 

Az ellátásra kiírt tendert a múlt év végén nyerték el. Osztrák, ausztrál és közel-keleti pályázókat megelőzve, több száz tonna ömlesztett Cheddar sajtkonzerv kerül Magyarországról Jordániába a december és március közötti időszakban. 

A mintegy ezer embert foglalkoztató magyar vállalatcsoport a legnagyobb belföldi sajtexportőr. A Kőröstej tulajdonosa a libanoni származású, orvosi diplomáját Magyarországon megszerző Riad Naboulsi. A társaság saját adatai szerint Magyarország egyik legnagyobb sajtgyártója és élelmiszer-exportőre.