Idén tizedik alkalommal adták át a Business Excellence díjat az üzleti turizmus legjobb szolgáltatóinak – közölte a díjat alapító Business Traveller Hungary magazin.

A díjakat 7 kategóriában osztották ki a magazin olvasói, üzleti partnerei és a szakma képviselőinek online szavazatai alapján, a 2019. június és 2020. március közötti időszak teljesítménye alapján. Idén a legjobbnak ítélt budapesti és vidéki business szállodát, budapesti és vidéki rendezvényhelyszínt, üzleti utaztatót, valamint innovatív digitális megoldást és új piaci szereplőt díjaztuk.

A legjobb budapesti business hotelnek 2020-ban az Ensana Thermal Margitsziget Health Spa Hotelt választották. A legjobb vidéki business hotel a Castellum Hotel Hollókő lett. A legjobb budapesti rendezvényhelyszín díjat a Budapest Kongresszusi Központ kapta, a vidékit a szegedi Szent Gellért Fórum.

A legjobb üzleti utaztató elismerést az OTP Travel vehette át. Az innovatív digitális megoldás elismerést 2020-ban a rentIT kapta. Az új piaci szereplő kategória győztese a Millennium Háza lett 2020-ban.

Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője azt emelte ki a turizmus.com szerint, hogy a turisztikai szakma számára márciusban megállt az óra, „új időszámítás kezdődött”, így az év legjobbjait tavaly júniustól idén márciusig nyújtott teljesítményük alapján értékelték.

(Forrás: MTI, fotó: Ensana)