Július 22-én a XI. kerületben várják a vállalkozói kérdéseket a BKIK szakemberei, akik immár a Kamara valamennyi tagozatát képviselik majd.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata által tavaly elindított vállalkozói reggelik gyorsan népszerúvé váltak, mivel ezen alkalmakkor egy-egy kerület üzletemberei a székhelyükhöz közel, kötetlen formában tehetik fel valamennyi kérdésüket a BKIK szakembereinek.

A sorozat július 22-én 9:00 órakor a XI. kerületben, az Újbudai Önkormányzat épületében (1113 Budapest, Bocskai út 39-41.) folytatódik. A rendezvényt Bartos Gábor, a BKIK XI. kerületi Tagcsoportjának elnöke, Molnár László, a XI. kerület alpolgármestere, valamint Kerékgyártó Gábor XI. kerület önkormányzati képviselő, vállalkozásfejlesztési tanácsnok nyitják meg.

A mostani alkalomtól kezdve nem csupán az Ipari Tagozat, hanem a BKIK valamennyi tagozatának elnöke jelen lesz, hogy válaszoljon a felmerülő kérdésekre. Így a résztvevők – iparáguk és érdeklődésük függvényében – közvetlenül fordulhatnak Szathmáry-Jähl Angélához, a Kereskedelmi Tagozat, Zsabka Zsolthoz, az Ipari Tagozat, Balogh Sándorhoz, a Gazdasági Szolgáltató Tagozat, valamint László Sándorhoz, a Kézműipari Tagozat elnökéhez is.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet a lengyel.zora@bkik.hu címen tudnak megtenni.