A néhány nappal ezelőtti sikerekkel együtt immár 57-re emelkedett a chocoMe nemzetközi szakmai versenyeken elért elismeréseinek száma.

A magyar csokoládémanufaktúra, a chocoMe 5 bronzéremmel gazdagodott a rangos Academy of Chocolate Awards versenyen július 25-én. Az 5 újabb díjjal 57-re emelkedett a cég nemzetközi szakmai versenyeken elért elismeréseinek száma.

A rekorderedményeket produkáló chocoMe egyik idei nyertes Raffinée terméke, a fehércsokoládával bevont liofilizált málnaszemek a manufaktúra 11. olyan terméke, amely mindhárom szakmai világversenyen, az Academy of Chocolate Awards-on, az International Chocolate Awards-on és a Great Taste Awards-on is érmeket szerzett.

A cég 2018. januárjában bemutatott legújabb drazsékölteménye, a kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval bevont liofilizált feketeribizli Raffinée ugyancsak a nyertesek sorába lépett.

A nemzetközi sikert besöprő termékek között végeztek a chocoMe saját fejlesztésű csokoládémasszából készített, izgalmas kreációi, a sós illetve a borsos Délice Carré, valamint a fahéjjal és szegfűszeggel fűszerezett narancshéj, a chocoMe Voilé.