Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

16 találat a(z) "mobilapplikáció" cimkére.

Magyar startup mobilalkalmazása segít növelni az építőipari cégek hatékonyságát

2018. június. 27. 20:02
A Magyarországon működő építőipari cégek hatékonyságának növelésére, ezzel a szektorra jellemző munkaerőhiány enyhítésére kínálnak megoldást egy magyar startup, a Bauapp Kft. által fejlesztett mobil applikációk.

Már mobilapplikáción is lehet diktálni gázóraállást a Nemzeti Közműveknek

2018. június. 12. 08:01
Okostelefonon is intézhetik a Nemzeti Közművek ügyfelei földgáz-ügyeiket, miután az NKM elindította földgáz applikációját a korábban már működő áram applikáció megújítása mellett.

Applikáció készül cukorbetegeknek

2018. június. 04. 09:58
Idén is közel száz jelentkezőből választott nyertest a Blastoff Startup Verseny szakmai zsűrije. A kifejezetten cukorbetegek számára készülő alkalmazás a fődíjat és a Google, valamint a Liber8Tech különdíját is elvitte.

Újraélesztést segítő mobilalkalmazást fejlesztett a mentőszolgálat

2017. október. 17. 08:01
Elindult a Szív City elnevezésű, életmentést segítő mobilalkalmazás az Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ). Az applikáció letölthető androidos és IOS-rendszeren egyaránt.

Február végéig lehet nevezni az 1app mobilalkalmazás-fejlesztő versenyre

2017. november. 08. 18:29
Február végéig lehet nevezni a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem által közösen meghirdetett 1app alkalmazásfejlesztő versenyre.

A közösségi média, a kommunikáció és a navigáció a legkedveltebb mobilalkalmazások

2017. december. 20. 08:43
Az okostelefonokat használók között a közösségi média, a kommunikációs és a navigációs alkalmazások a legkedveltebbek. Okostelefont a felnőtt magyar internetezők 85 százaléka, azaz körülbelül 4,7 millióan használnak. Körükben a mobilinternet használata is dinamikusan terjed: több mint 3,7 millióan szoktak készülékükön mobilnet-szolgáltatást használni.

Egyre több autópálya matricát vásárolunk alkalmazáson és interneten keresztül

2017. december. 04. 15:31
Folyamatosan növekszik a Simple applikáción és az online felületen vásárolt autópálya matricák száma, az OTP Mobil szerint a tavalyi tranzakciószám a háromszorosára is növekedhet idén.

Falugazdász-keresővel és frissülő agrárhírekkel bővült a NAK mobilapplikációja

2017. április. 24. 15:46
Megújult a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) okostelefonos alkalmazása. Az őstermelői adatok lekérdezését lehetővé tevő applikáció országos falugazdász-keresővel és folyamatosan frissülő agrárhírekkel bővült.

Hibabejelentő applikációt fejlesztett az E.ON​

2016. szeptember. 09. 08:01
A közvilágítási hibák gyors és egyszerű bejelentését szolgálja, de akár más közműszolgáltatók hibáinak jelzésére is továbbfejleszthető az a mobiltelefonos applikáció, amelyet Nagykanizsán mutatott be csütörtökön az E.ON Hungária Zrt.

Mobil applikációval is elérhető az online gépjárműadat-lekérdezés

2016. november. 21. 14:32
Mobil applikáción keresztül is elérhető a tavaly októberben indított online gépjárműadat-lekérdező szolgáltatás, amelynek segítségével információt kaphatnak a vevők a megvásárolni kívánt használt gépjármű kilométeróra-állásáról, eredetiségéről, tényleges állapotáról.

összesen: 16 db | 10 db/oldal

1 2